2777
2789

نمدونم چرا اینجوری گفت 

بهم گفت من اون دنیا انقد منتظرت میمونم تا بیای پیشم بعد من از حرفش ناراحت شدم گفتم از کجا معلوم من زودتر برم و منتظرت نمونم؟؟بعدش بهم گفت نه من زودتر میرم گفتم از کجا میدونی گفت من ۳۷ سالگی میرم چون حس میکنم همه نشونه هاشو دارم 😭

بچه ها نمیدونید چقدر حالم بده دارم دیونه میشم احساس حالت تهوع گرفتم انقد فکر کردم حالم بده خوابم نمیبره آخه این چ حرفی بود زد 😭😭

بیخیال بابا هیچ کس از مردنش خبر نداره

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی من خودم توی خواب دیدم یه زن ازین فالگیرا بهم گفت عمرت به سی نمیرسه بزرگ شدن پسرتو نمیبینی ولی خب من ترجیح میدم ک ب خواب توجه نکنم

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

هممون ازین فازا برمیداریم،بعضیا تو خلوت خودمون بعضیا واسه ترحم وتوجه بیانش میکنن،از سرش میوفته چهار روز دیگه میگه کی گفتم چی گفتم

من همونم فقط مامان شدم رمز کاربری قبلیمو یادم نمیاد یه ذره هم ملو شدم😁