2777
2789
عنوان

شوهرم ی چیزی گفت نمیتوونمم بخوابم 😓😓😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1682 بازدید | 76 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا حسین چه خوابای ترسناکی میبینین شماها پ چرا من خواب میبینم یوسفم دارم زلیخا رو خفه میکنم؟؟؟

😂😂😂😂

تازه یه مرده هم هست میگن با قرآن استخاره میکنه به مادرم گفت دخترت عمر درازی نداره البته من ظاهرا میگم ک اعتقاد ندارم ولی از اون موقع افسردگی گرفتم همش حس میکنم همه کارام بیخودیه دلم برای پسرم میسوزه

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
۳۰😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ااوووو ۷ سال دیگه مونده حالا غصه چیو میخوری

نه شوخی کردم ناراحت نشو فقط اینکه داره لوس میکنه خودشو زیاد توجه نکن ناراحتم نشو مث من که شب به شب مرگ همه رو تصور میکنم😂 تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیوفته

من خودم خواب هام درسته تو خواب هم دیدم ۳۵ سالگی می میرم 

چند سالته؟

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
یاد اون فیلم خارجیه افتادم که ساعت مرگشونو از روی یه دستگاه میفهمیدن  مگه فیلمه؟چه نشونه هایی ...

منظورش از نشونه من خودم میدونم چیو میگه آخه پدرش تو همین سن ۳۷ سالگی فوت کرده ب گفته خودش و اطرافیانش زندگی الانش دقیقا مثل باباشه و خیلی شباهت خاصی ب باباش داره بعد چند دفعه هم خطر مرگ از بیخ گوشش رد شده خدا نگهش داشته از روی این قضیه میگه منم مثل بابام میشم 😭😑😓

😂😂😂😂 تازه یه مرده هم هست میگن با قرآن استخاره میکنه به مادرم گفت دخترت عمر درازی نداره البته من ...

وای کاش هیچ وقت آدم از این خوابا نبینه کل زندگی آدم مختل میشه باز تو خوبی من بودم همون شب میمردم

وای کاش هیچ وقت آدم از این خوابا نبینه کل زندگی آدم مختل میشه باز تو خوبی من بودم همون شب میمردم

راستش به خوابه زیاد توجه نکردم ولی از وقتی این مرده اینجوری گفت حالم خرابه