2777
2789

شوهر من ماهی یک ملیون بهم خرجی میده البته ۴ ماهه ک شده یک تومن قبلا ۵۰۰ بود بعد هر هزینه آب ک فکرشو بکنید با خودمه دکتر بخوام برم خودم باید بدم لباس خودم باید بخرم بجز گوشت و مرغ و برنج و اینا ک اغلام ضروریه هرچی بخوام خودم باید بخرم مثل میوه و شیر و... بعد همیشه ام درحال دعوا کردن با منه ک تو چرا مثل گداها لبای میپوشی یه مهمونی میخوایم بریم میگه این چیه تنت کردی مگه من بهت پول نمیدم چرا یه دست لباس خوب نمیگیری توروخدا شما بگید من چیکار کنم ک بتونم هم یه دس لباس خوب بگیرم هم خرچ ماهانه خودم و بچم کنم با این یه تومن؟

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

بش بگو خب بگو خریدا با تو بزار من با یک هر چی دوس دارم بخرم

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

ماهی یه تومن و هیچی ازش واسه خونه نخر

جمع کنی دوماهی یه بار مثلا لباس بخر

بعد کتونی

یه بار یه چیز دیگه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه چون اون یه تومن انگار خرجی خونه اس نه خرجی خودت

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

خب مگه از اون میوه و شیر خودش نمیخوره ؟ پول تو جیبی میده که خرج خودت بکنی 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

یدور ببرش بیرون بازار خرید کنید 

قیمتا دستشه ؟ 

آخه یه تومن چی میشه که غر هم‌ میزنه بجا اینکه شرمنده باشه

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بگو خودت خرج کن من اصلا پول نمیخوام تا بفهمه یه تومن هیچیی نمیشهههههههههههههههه

همسرم من اخم   تورابه خنده   کسی عوض نمیکنم   حتی نداشته هایت راباداشته های کسی عوض نمیکنم من تارموی توکه هیچ حتی خاطراتت رابا هیچکس عوض نمیکنم   تاابدتوقلبمی                مامان دوتا گل پسرم آقا امین و آقا اهورا عشق های مامانی هستید  

یه تومن رو بزار تو جیبش اول هر فصل بگو عزیزم بیا بریم واسه من و بچه لباس بخریم  یه مانتو که خرید دید باید یه چیزی هم بزاره رو یه تومن شاید دیگه غر نزنه حداقل

proud femenist  

😐باا یهه تومن مگه میشههه اونهمه وسیله خرید شوهرمن روز زن یه ست مانتو شلوار گرفت شد هفتصد تومن الان شما چطور با یه تومن ماهی اونهمه خرید میکنین من نمیدونم والا به شوهرت بگو بیا این یه تومن خودت اونهمه وسیله بگیر ببینم میتونی فقط با یه تومن