2777
2789
ن عزیزم همشو تقصیر دختره ننداز شوهر شما زنگش زده و اگر این دختر جواب نمیداد قطعا دنبال دختر دیگه ای ...

مگه نمیگم عاشق هم بودن  ولی دیگه قسمت نبودده بنظرم اگه این کارو نمیکرد جوابشو نمیداد یابا تندی باهاش حرف میزد اینجور نمیشد الان میفهمم هر وقت با اون حرف میزده خیلی بامن رفتارش بد میشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونمونو داریم تعمیر میکنیم مجبوریم یه چند ماهی پیش مادرشوهرم باشیم هروقت یه کدورتی پیش میاد حتی اگه ...

اخه چراااا بخاطر مادرشوهرت حتی وقتی تقصیر شوهرته شما میری عذرخوااااهی میکنیییی مگه مادرشوهرت وقتی تو حالت بده یذره براش مهمه؟مگه الان ک پسرش خیانت کرده میاد پشت تو؟ک تو بخاطر اون باج میدی

اینکه با خواست خودت بری معذرت خواهی کنی اوکیه ولی بخاطر مادرشوهرت خییییلی کار اشتباهی میکنی ک انقد بهشون باج میدی شوهرتم تو همین چندماه پررو میکنی 

خودتو با ارزش بدون عزیز من

یه پسر خوب و سالم ب دنیا اوردی باید رو سرشون بزارنت انقد بهشون بااااج نده

حررررص میخورم از کاراتون

خوش قلب جان میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟؟🥹🙏🏻

مگه نمیگم عاشق هم بودن  ولی دیگه قسمت نبودده بنظرم اگه این کارو نمیکرد جوابشو نمیداد یابا تندی ...

شما قبل ازدواج میدونستین همو دوس داشتن؟

من بودم دختره رو میترکوندم

هیچجوره نمیتونم با خیانت کنار بیام اینکه میبینم شمام اینقدر دارین فداکاری ب خرج میدینو ب خودشو مادرشو دختره چیزی نمیگین برام جای تعجب داره

اخه چراااا بخاطر مادرشوهرت حتی وقتی تقصیر شوهرته شما میری عذرخوااااهی میکنیییی مگه مادرشوهرت وقتی تو ...

فدات بشم عزیزم خودمم خیلی ناراحتم اگه داستان زندگی من و بدونید بیشتر هم حرص میخوری ولی تحمل مردن یه سری سختیهه بعضی موقعها واجبه شما میگین با دختره چیکار کنم دیشب اینستاگرامشون دیدم همدیگرم فالو کردن 

شما قبل ازدواج میدونستین همو دوس داشتن؟

نه متاسفانه حتی دوران نامزدیم برام نگفتم فقط مسله دیوانه ها سه چهار روز قهردمیکرد بدون هیچ دلیل خاصی که الان میفهمم به خاطر خانوم گلش بوده