2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیانت قابل بخشش نیس حتی اگر بگی بخشیدمش هم تو ذهنت هیچوقت فراموشش نمیکنی و هیچوقت نمیتونی بهش اعتماد کنی همیشه گوشه ی ذهنت بهش مشکوکی

خوش قلب جان میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟؟🥹🙏🏻

بنظرم چون اولشه به روی شوهرت بیار ک رابطه خاصی شکل نگیره بقول دوستم دعوای اساسی بشه بهتره تا یه عمر پشیمونی بار بیاد

با ارامش نری بهش بگیا با توپ‌پر بهش بگو ک‌یکم بترسه و کناره گیری کنه

یعنی ممکنه شوهرم بخاطر پسرم به هم بزنه عشق و عاشقیشو پسرم گناه داره بخدا اگه دختره جوابشو نمیداد این ...

ن عزیزم همشو تقصیر دختره ننداز شوهر شما زنگش زده و اگر این دختر جواب نمیداد قطعا دنبال دختر دیگه ای میرفت

خیلی زشته بعضی خانما میگن شوهرشون پاک و منزهه فققققط اون زنایی ک میان تو زندگیشون بدن

مقصر دوتاشونن

خونمونو داریم تعمیر میکنیم مجبوریم یه چند ماهی پیش مادرشوهرم باشیم هروقت یه کدورتی پیش میاد حتی اگه تقصیر شوهرممم باشه من باید برم ازش عذر خواهی کنم الان مادرشوهرم بدونه باهاش قهرم و حرف نمیزنم اوقات تلخی میکته اعصابمو خورد میکنه که برو باهاش حرف بزن غذاشو بهش بده کنارش بشین 

نمیدونم من خیلی حساسم یا شما زیادی بیخیال 

ینی شما‌مشکلی ندارین با این مورد؟چرا انقد راحت میگین عشق و عاشقیشون بخاطر پسرررم بزارن کنار

من بودم بخاطر خیانتی ک ب خودم شده پااااره پوووورشون میکردم

خونمونو داریم تعمیر میکنیم مجبوریم یه چند ماهی پیش مادرشوهرم باشیم هروقت یه کدورتی پیش میاد حتی اگه ...

خب بگو پسرت خیانت کرده