2777
2789
عنوان

کیا زخم معده دارن بیاین لطفا

23442 بازدید | 30 پست

سلام،  چند روز پیش اندوسکوپی انجام دادم و دکترم گفت زخم معده وسیعی داری،  اما من درد خیلی زیادی نداشتم دکتر گفت بخاطر اینه که زخم معدت فعلا سطحیه و عمیق نشده،  اینم بگم من بخاطر روماتیسم خیلی ساله که کورتون مصرف میکنم،  حالا اگر تجربه ای دارین برای بهبود زخم معده میشه راهنماییم کنید؟ 

نمونه از معده هم دادم آزمایش که ببینم میکروب معده دارم یا نه اما موقتا تا جواب بیاد دکترم روزی سه تا بیسموت و یدونه رابزول تجویز کرده برام، 

چی بخورم؟  چی نخورم؟  میوه و سبزی رو نباید خام بخورم آیا؟ 

دکتر تشخیص زخم معده داد،  رفتم پیش طب سنتی. 

یک مدت داروهاش رو مصرف کردم و منع غذایی رو رعایت کردم،  خداروشکر خوب شدم. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زخم معده خیلی جدیه کاش دکترتون کامل میگفت چه چیزایی بخورین چه چیزایی نه.

میوه و سبزی رو بهتره پخته بخورین تا جایی که میشه خام نخورین

نوشابه دلستر قهوه اصلا چای هم اگه نخورین بهتره

ترشی اصلا نخورین

مواد اسیدی نخورین حتی مصرف گوجه توی غذا رو خیلی کم کنین آبلیمو رو کم کنین مواد غذایی تند یا پر ادویه اصلا نخورین

کلا غذاتون سبک باشه ولی فاصله بینشم زیاد نباشه مثلا ناهار رو توی دو یا سه قسمت بخورین با فاصله

این تجربه ی خودمه و با اینکه طبعم هم گرمه مشکلی برام پیش نیومد قرارم نیست یه دیگ بابونه بخوره ، یه ...

طبق تحقیقات علمی که منتشر شده مصرف طولانی بابونه در حد همین یک لیوان آنزیم‌های کبدی رو بالا میبره

ممکنه روی شما این اثرو نداشته یا صرفا شما متوجه نشدین چون متاسفانه کبد تا نابود نشه هیچ علائمی نداره

زخم معده خیلی جدیه کاش دکترتون کامل میگفت چه چیزایی بخورین چه چیزایی نه. میوه و سبزی رو بهتره پخته ...

جواب آزمایشم بیاد میرم کامل همه رو میپرسم اما متاسفانه الان تا آخر ماه دکترم رفت مسافرت و بهش دسترسی ندارم، 

خیلی از اینایی که گفتین رو خیلی وقته رعایت میکنم،  نه فست فود میخورم نه نوشابه و قهوه و چای،  نه حتی خوراکی های مصنوعی مثل چیپس و پفک و اینا،   حتی شیرکاکائو و شیر هم نمیخورم،  اهل ترشیجات هم که اصلا نیستم،  اما رب گوجه تو غذا باشه میخورم اونم ضرر داره؟ 

من انقد خوراکم رو کنترل میکنم اطرافیانم همه صداشون در اومده اما از شانسم بازم زخم معده گرفتم، 

بنظرتون کامل خوب میشه؟  چون از بعضیا میشنوم خیلی باهاش درگیرن نمیدونم شاید بخاطر اینه رژیم غذایی رو کنار دارو رعایت نمیکنن اکثرا، اما از این میترسم بدتر بشه،  از بس از خوردن میترسم که شدم 47 کیلو🥺

دوس دارم بازم چاق تر بشم

شیرین بیان هم بود جز داروها؟  شنیدم برای زخم معده خیلی خوبه

یادم نیست. 

ولی فقط شیرین بیان کافی نیست. 

چندتا دارو کنار هم تاثیر داره.  اونم تحت نظر طب سنتی. 

مثلا ممکنه بگه روغن صنعتی ممنوع.  نان سفید ممنوع. غذای کنسروی ممنوع.  در کنارش هم میاد جایگزین میده که چی مصرف کنی. 

معمولا هم میگن اول ساعت خوابت رو تنظیم کن. 

دکتر اکبری،  برنامه انارستان هم میاد.  یه ماشین کوچیک داره میذاره رو میز بصورت برعکس.  میگه روغنش رو عوض کن،  چراغ تعمیر کن،  کارواش ببر،  لنت عوض کن و.... تا ماشین کامل رو چرخ نایسته حرکت نمیکنه. 

ماهم تا ساعت خوابمون تنظیم نشه، دارو زیاد تاثیر ممکنه نداشته باشه. 

شب ساعت9-10 باید بخوابیم تا صبح ساعت 5.کاملا ادم رفرش میشه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یادم نیست.  ولی فقط شیرین بیان کافی نیست.  چندتا دارو کنار هم تاثیر داره.  اونم تحت ...

ای وای من دقیقا ساعت خوابم خیلی بده،  مثلا دیشب دو خوابیدم😐

ساعت غذا خوردنمم منظم نیست و میدونم خیلی بده

ای وای من دقیقا ساعت خوابم خیلی بده،  مثلا دیشب دو خوابیدم😐 ساعت غذا خوردنمم منظم نیست و میدو ...

من زخم معده کشیدم میدونم چیه.  ضعف و سوزش هلاک میکنه ادم رو. 

زودتر برو پیش طب سنتی. 

در کنار داروها معمولا عسل تجویز میکنن که قدرت ترمیم زخم رو داره.