2777
2789
عنوان

کیا زخم معده دارن بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 23553 بازدید | 30 پست
جواب آزمایشم بیاد میرم کامل همه رو میپرسم اما متاسفانه الان تا آخر ماه دکترم رفت مسافرت و بهش دسترسی ...

گلم چند سالتونه؟ 

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من زخم معده کشیدم میدونم چیه.  ضعف و سوزش هلاک میکنه ادم رو.  زودتر برو پیش طب سنتی.  ...

خیلی بده واقعا،  داروهاش هم حال آدم رو بد میکنه،  من سه روزه دارم بیسموت میخورم اصلا افتضاحم،  پرسیدم میگن طبیعیه بخاطر دارو اینطور شدی

جواب آزمایشم بیاد میرم کامل همه رو میپرسم اما متاسفانه الان تا آخر ماه دکترم رفت مسافرت و بهش دسترسی ...

حتما خوب‌ میشین چون رعایت رژیم غذایی خیلییی مهمه که شما رعایت میکنین

ولی دیگه وسواس نکنین چون خیلی کمم غذا بخورین و معدتون خالی بمونه خوب نیست

به نظرم تعداد وعده هاتون رو بیشتر کنین ناهار و شام رو هرکدوم توی دوبار بخورین

رب گوجه هم مثل گوجه اسیدیه ولی خیلی کم. اونقد ضرر نداره ولی اگه بتونین یه مقدار کمترم استفاده کنین دیگه چه بهتر

من 33 سالمه

گلم اون قرص بیسموت که برات نوشته برای این هستش که اسید معدت رو مهار کنه ، در کنارش اصلا نوشیدنی گازدار ترشی مواد اسیدی اینا رو اصلا استفاده نکن ، سرخ کردنی ها رو بذار کنار ، معده ات اصلا نباید خالی باشه ،‌هر موقع احساس سیری کردی سریع باید غذا بخوری عزیزم . نوشیدنی های کافئین دار هم مصرف نکن ، احتمال داره میکروب معده هم داشته باشی اگر خیلی لاغری . امیدوارم حالت بهتر بشه

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

سلام عزیزم

بهترین متخصص گوارش که بدترین مشکلات گوارشی رو درمان میکنه طبیب مومیوند هستن کرج

البته آنلاین هم ویزیت میکنه ،ما بهش خیلی اعتماد داریم و پزشک خانوادگی ماست

اینم شمارشه۰۹۱۹۹۸۳۸۷۴۶

دستش شفاست و دلسوز ترین درمانگریه  که دیدم

سلام استارتر عزیز

من تمام تاپیکایی که تو چند سال گذشته در مورد زخم معده و مشکلات گوارشیت زده بودی رو خوندم و حالتهایی که توصیف کردی دقیقا حال الان منه، دیروز اندوسکوپی شدم و زخم معده دارم و الان حالم خیلی بده حتی دردم از قبل اندوسکوپی بیشتر شده، میشه بیای بگی تو الان چطوری؟ علایمت برطرف شد؟ دوره درمانت چقدر طول کشید؟