2777
2789

البته من از این وضع خودم راضی هستم 

ولی امروز رفتم یه جای عمومی با پدر و مادر 😂 

همه دخترا ،یعنی همشون موهاشونو باز گذاشته بودن 

اتو کشیده بودن 

یا بافته بودن 

رنگ فانتزی 

شلوار بیش از اندازه زخمی 🤣

آرااایش کاااامل

پرسینگ ناف یا بینی یا لب

تتو رو پا یا دست 

یه لحظه خودمو نگاه کردم خجالت کشیدم 😵‍💫😂

من هیچ کدوم از اینا ندارم

حالیش اینه همشون بلا استثنا دستشون تو دست دوست پسرشون بود 

یکیش از کنار دستم رد شد ماماناش زنگ بهش زده بود می‌گفت مامان گه نخور حالا میام خونه 😑😑😑😑

بعد همش پوکر فیس نگای اینا میکردم 

مامانم می‌گفت چته میگفتم هیچی ولی بدونین دختر خوبی دارین 🤣

من همیشه مرتب و تمیز هستم ولی اصلا هیچ کدوم ازینایی که گفتم ندارم

حتی رنگ شاد می‌پوشم 

موهام بیرونه

رو مد همیشه هستم 

امروز که اینا دیدم فک کردم من خیلی واقعا بدبختم ، خیلی 

اونا رو دیدی متوجه شدی بدبختی😐

خود را ضعیف و کم ندادن 💕 تنها در این عالم ندان☆                         تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکن ⛔                بر روی بوم زندگی 👩🏻‍🎨هر چیز میخواهی بکش🌱                     زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔                  تصویر اگر زیبا نبود💔  نقاش خوبی نیستی 😔                           از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔                             خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻‍♂️                      پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه عزیز من

شاید همه پریدن تو چاه

اونوقت پریدن تو چاه کار خوبیه

من الان به این نتیجه رسیدم که تو خوشبختی که وضع ات مثل اونا نیست

میشه یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید؟کاربری دست چند نفره 👍

تربیت ها، سلیقه ها، جو خانوادگی همه ‌با هم فرق دارن

برای امروزی بودن لزوم نداره شما هم مثل اونها باشی عزیزم 

شما راهتون، انتخابتون اینه و به نظر بنده خیلی هم معقول تره 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

اینا تو خیابون تو سرما چطور لباسی پوشیدن که پرسینگشون معلومه ؟ من فقط رنگ موهام فانتزی روسریم سر نمیکنم و تابستون از زیر مانتو کرپ تاب میپوشم ولی از پرسینگ و تتو آرایش اصلا خوشم نمیاد

برای........تو بنویس❤️
خیلی هم خوبی منم همینم هرکس هر طوری دوست داره هست اونی هم که این حرفو به مادرش زده خیلی بی شخصیت بود ...

دقیقاً خیلی ناراحت شدم از حرفش

بیچاره نگران شده بود این دست تو دست داشت با پسر مردم می‌رفت بعد مامانش دلشوره داشت 

چه حوصله ای دارن برای اومدن به مکان عمومی آرایش میکنن و مو اتو میکنن‌... حالا ما میخوایم بریم خرید اول باید دخترمو آماده کنم بعد یادم باشه حتما حتما آب و خوراکی براش بردارم اصلا به حاضر شدن خودم نمیرسه فقط یه مانتو و شال و بپر تو ماشین.. یوقتایی میگم یه ریملی بزنم میگم ول کن الان برگردی کلی زمان باید بزاری پاک کنی

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
نههههه منظورم اینه خیلی سادم وگرنه دوست ندارم هیچ وقت اونطوری باشم هر کس یه نظر داره البته 

♡ دقیقا همینه ک میگی 

بعدشم اوج زیبایی تو سادگیه خیلیم عالی هسی

خود را ضعیف و کم ندادن 💕 تنها در این عالم ندان☆                         تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکن ⛔                بر روی بوم زندگی 👩🏻‍🎨هر چیز میخواهی بکش🌱                     زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔                  تصویر اگر زیبا نبود💔  نقاش خوبی نیستی 😔                           از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔                             خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻‍♂️                      پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔
اینا تو خیابون تو سرما چطور لباسی پوشیدن که پرسینگشون معلومه ؟ من فقط رنگ موهام فانتزی روسریم سر نمی ...

منم همین سوال از خودم پرسیدم 

نیم تنه زیر پالتو جلو باز پوشیده بودن 

شال و کلاه و روسری هم نداشتن

من یه شال بافت پوشیده بودم گوشام داشت یخ میزد 🤣

چه حوصله ای دارن برای اومدن به مکان عمومی آرایش میکنن و مو اتو میکنن‌... حالا ما میخوایم بریم خرید ا ...

وای دقیقا😅😅😅

خوشحالم که تنها نیستم، یه وقتایی اینقدر دیگه داغونم که به ماسک پناه میبرم

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.