2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

♡ نفلـــــــــــه😂😂😂😂

خود را ضعیف و کم ندان 💕 تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکنبر روی بوم زندگی 👩🏻🎨هر چیز میخواهی بکش🌱 زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔ تصویر اگر زیبا نبود💔 نقاش خوبی نیستی 😔 از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔ خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻♂️ پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔

سلام گل قشنگم خوبی😍به لطف بزرگی شمادوچرخه خریدم😍😍😍😍😍کاش مبشد دستتون ببوسم عزیزمدلم

خــــدایـــا ایــنـ هــمــہ اسـتـخــوانـ داشــتـمـ 😞چـــرا دلــمـ را شــکـسـتیـــــے؟؟خسته ام از اینکه هر روز جلوی آینه اتاقم نقش قوی ترین مادر دنیا را بازی میکنم ولی شب ها همه قوی بودنم را کنار بگذارم و یکباره همه قوی بودنم از چشم هایم بیرون بریزد و تا صبح ضعیف ترین آدم جهان باشم ...😓🖤ان شاء الله هیچ مادری شرمنده فرزندش نباشه😔
سلام گل قشنگم خوبی😍به لطف بزرگی شمادوچرخه خریدم😍😍😍😍😍کاش مبشد دستتون ببوسم عزیزمدلم

سلاااام‌عزیز دلم

وای خدایاا شکرت

اشک توو چشام جمع شد🥲🥲خدایا شکرت

الهی مبارک بچه گلت باشه،الهی همیشه شادی بچه تو ببینی

خیلی خوشحال شدم...ممنون که خبر دادی❤️

من کاری نکردم، اون هدیه ای از طرف آقا امام زمان بود...از ایشون تشکر کنین

التناس دعا

سلاااام‌عزیز دلم وای خدایاا شکرت اشک توو چشام جمع شد🥲🥲خدایا شکرت الهی مبارک بچه گلت باشه، ...

قربون بزرگی امام زمان.. قربون قلب پاک شما من ممنونتم خواهر😭😭😭ممنونتم بابت لطفتون

خــــدایـــا ایــنـ هــمــہ اسـتـخــوانـ داشــتـمـ 😞چـــرا دلــمـ را شــکـسـتیـــــے؟؟خسته ام از اینکه هر روز جلوی آینه اتاقم نقش قوی ترین مادر دنیا را بازی میکنم ولی شب ها همه قوی بودنم را کنار بگذارم و یکباره همه قوی بودنم از چشم هایم بیرون بریزد و تا صبح ضعیف ترین آدم جهان باشم ...😓🖤ان شاء الله هیچ مادری شرمنده فرزندش نباشه😔
قربون بزرگی امام زمان.. قربون قلب پاک شما من ممنونتم خواهر😭😭😭ممنونتم بابت لطفتون

بزرگواری عزیزم❤️❤️❤️

من‌کاری نکردم گلم

فقط لطفا برام دعا کن🌹🍃