2777
2789

سلام من امروز 14 روز از ای یو ای م میگذره و دکترم گفته بود امروز آز بدم ولی چون تعطیله نتونستم برم دو روز قبل ینی 12 روز بعد ای یو ای بی بی چک گذاشتم و زیر ده دقیقه یه هاله انداخت خیلی هم کمرنگ نبود قشنگ مشخص بود امروز صبح هم یدونه بی بی چک گذاشتم ولی منفی شد واقعا ناامید شدم انتظار داشتم امروز اون هاله پررنگ تر بشه ولی اصلا هیچ هاله ای نیس چیکار کنم ؟

قلمت را بردار... بنویس از همه خوبیها ..زندگی..عشق..امید..وهر ان چیزی که بر روی زمین زیبا هست ...گل مریم ..گل رز.. بنویس از دل یک عاشق بی تاب وصال ...از تمنا بنویس از دل کوچک یک غنچه که وقت است دگر باز شود ...قلمت را بردار روی کاغذ بنویس ...زندگی با همه تلخی ها شیرین است ...

لطفا اونایی که تجربه دارن راهنمایی کنن استرس دیوونم کرده 

قلمت را بردار... بنویس از همه خوبیها ..زندگی..عشق..امید..وهر ان چیزی که بر روی زمین زیبا هست ...گل مریم ..گل رز.. بنویس از دل یک عاشق بی تاب وصال ...از تمنا بنویس از دل کوچک یک غنچه که وقت است دگر باز شود ...قلمت را بردار روی کاغذ بنویس ...زندگی با همه تلخی ها شیرین است ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر هزینه کردی واسه ای یو ای

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

یه دونه دیگه بذار شاید خراب بوده

ندارم تو خونه الانم نمیتونم برم بگیرم

چقدر هزینه کردی واسه ای یو ای

تو مرکز نازایی الزهرا تبریز رفتم با دارو ها حدود یک و پونصد شد 

تو مرکز نازایی الزهرا تبریز رفتم با دارو ها حدود یک و پونصد شد 

چ خوب🤔🤔پس اون چیه میگن ۲۰تومن خرجشع

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

چ خوب🤔🤔پس اون چیه میگن ۲۰تومن خرجشع

نبابا اینجوریام نیست شاید اگه مطب بری و ای وی اف کنی اینقدر درمیاد ای یو ای هزینه زیادی نداره البته مطب با مرکزهای دولتی خیلی فرق داره ولی دیگه 20 تومن نمیشه