2777
2789

جدیدا مرد اره ای دیدم سبک فان و اکشن و تخیلیه مبارزه با شیاطین،یا خانواده جاسوسم دیدم که یه کم بچگونه س

من انیمه دفترچه مرگ رو دوست داشتم و دورورو

دلخوشم به روزهایی که در راهست 
جدیدا مرد اره ای دیدم سبک فان و اکشن و تخیلیه مبارزه با شیاطین،یا خانواده جاسوسم دیدم که یه کم بچگون ...

نمی‌دونم قبلا هرجا ک بودیم یه اتاکو بود ح کلی انیمه معرفی میکرد الان ک فرجه بیکاریمون دنبال پیشمهادیم همه سکوت کردن 😂

مرسی ازت بابت پیشنهادهات 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی‌دونم قبلا هرجا ک بودیم یه اتاکو بود ح کلی انیمه معرفی میکرد الان ک فرجه بیکاریمون دنبال پیشمهادی ...

والا من خیلی انیمه نمیبینم دیگه سی و پنج سالمه و با خیلی از فیلم هاا ارتباط نمیگیرم اینام امتیازشون بالای ۸ بود که نگاه کردم

نمی‌دونم قبلا هرجا ک بودیم یه اتاکو بود ح کلی انیمه معرفی میکرد الان ک فرجه بیکاریمون دنبال پیشمهادی ...

راستی من از یه کانال تو تلگرام فیلم ها رو دانلود میکنم که خلاصه هر فیلم و امتیازش زده گاهیم کاربرا زیرش نظرشون میگن انیمه زیاد داره لینکش میذارم خواستی برو یه دور بزن ضرر نداره

@farsiinfarsiiin این کاناله

مرسی عزیزم 

من خودمم حقیقت انیمه نگاه نمیکنم ولی توی دانشگاه بچها چه دختر چه پسر دیونم کردن 🤦😅همه ماشاالله اهل انیمه از سی سالش بگیر تا همین سالاری خودم بیست سال اینطورا 

مرسی عزیزم  من خودمم حقیقت انیمه نگاه نمیکنم ولی توی دانشگاه بچها چه دختر چه پسر دیونم کردن 🤦 ...

اره انیمه هم طرفدار زیاد داره خود ادمین کانال هم سی سالشه اون انیمه های خوب که به سن ما بخوره رو میگه ما هم نگاه میکنیم بچگونه هاشم دانلود میکنم بچه هام ببینن