2777
2789
عنوان

شیشه ی فر خورد شد

1977 بازدید | 45 پست

سلام دوستان

مت یه فر خریدیم نصب کننده ش هی گفت دمای فرو از ۱۵۰بالا تر نبرین و شعله ی بالارو روشن نکنین که خراب میشه.حالا من همون اول دمای فرو یه ذره بالا بردم و شعله ی بالاشم روشن کردم یهو دیدم یه لایه شیشه ی داخل فر خورد شد ریخت.در فر دولایه شیشه داره شیشه ای که داخل بود خورد خورد شد.بعد اون من جرعت نکردم دیگه از فر استفاده کنم گفتم شیشه ی بیرونیشم خورد میشه مامانم دعوا را میندازه.حالا شما تجربه ای نداشتین که بدونم من الان از فر استفاده کنم دماشو از۱۵۰ بالا نبرم خطر داره که دوباره بشکنه یا نه؟شما تجربه داشتین؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واچه جنسی بوده ک بادمای بالاخوردشده ؟ 😐زنگ بزنیدنمایندگی بیان شیشه بندازن براش 

اسم فرت چیه ؟

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
خیلی خوبی تو😑 دقیقا کارایی که گفته نکنی همون اول انجام دادی

آخه اگه واقعاجنس شیشه خوب باشه تادمای ۲۵۰میشه گذاشت بدون اینکه شیشه آخ بگه 

بعضی چیزاهم نیازبه دمای بالاداره 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
اصلا چرا باید شیشه فر بشکنه مارک فرتون چیه ؟

نه سینجر برای هردو 

اصولاً این اتفاق پیش میاد بهش میگن خودکشی شیشه ها 

خواهرم اصلا خونه نبود ک شیشه فرش شکست 

خالم شیشه هودش شکست 

آخه اگه واقعاجنس شیشه خوب باشه تادمای ۲۵۰میشه گذاشت بدون اینکه شیشه آخ بگه  بعضی چیزاهم نیازبه ...

منم تعجب کردم اماخب مشخصه که جنسش خوب نبوده که  اومدن نصب کنن از همون اول اخطار دادهن دیگه 

‌‌ زندگی  هیچوقت آسون­تر نمیشه، تو قوی­‌تر  ‌شو...!️
عزیزم موقع استفاده از شعله بالا در فر نباید بسته باشه،بری بروشور گازتو نگاه کنی هم نوشته

من اولین باره اینومیشنوم 😐توی بروشورهم چنین چیزی ندیدم 

مگه میشه؟ آخه هوای داغ فرکه میره بیرون 

من اولین باره اینومیشنوم 😐توی بروشورهم چنین چیزی ندیدم  مگه میشه؟ آخه هوای داغ فرکه میره بیرو ...

ویرایش کردم کامنتمو ،مال من گاز و فر باهمه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..