2777
2789
عنوان

شیشه ی فر خورد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1980 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاخدا😕گازمنم سینجره ولی تاجایی که راه داشت همیشه دماروبالامیبردم .تاحالاکه چیزیش نشده ترس انداختی ...

نه سینجر واقعا خوبه 

میگم اونم ک شکست خونه نبودن 

اصلا هم ربطی ب مارک و اینا نداره بعضی شیشه ها خودکشی میکنن

من فر مامانمم سینجره یه ۱۵ سالی هست داریم استفاده میکنیم هنوزم عین روز اولشه

در باز بشه چجوری حرارت جمع میشه کیک پخته بشه

گفتم که با حرارت پایین کیک کامل پخته میشه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
گاز من جوریه که با شعله پایین مثلا کیک پخته میشه،بعد در فر باید باز کنم شعله بالا(گریل)رو روشن کنم ر ...

منم گازم همینجوره شعله بالا که روشن باشه گرم که بشه خوده شعله خاموش میشه باید درش باز باشه 

نه سینجر واقعا خوبه  میگم اونم ک شکست خونه نبودن  اصلا هم ربطی ب مارک و اینا نداره بعضی ...

آهان 

مال من شیشه بخاریم باهمون باراول روشن کردن اینطوری شد .البته اون تقصیرخودمون بود .شعله بخاری روزیادکردیم وهوای اتاق هم خیلی سردبود .یهوگرم وسردشدوشکست 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
در باز بشه چجوری حرارت جمع میشه کیک پخته بشه

شعله بالا برای گریل کردنه عزیزم نه پخت و پز ک 

شعله پایینه ک فقط درجه داره روشن احتمالا نوشته آون از اون برای پخت استفاده باید کنین بعد ک خواستین روش برشته یا طلایی بشه در حد ۴_۵ دقیقه میذارین روی حالت گریل 

یعنی کامل باز میزاری؟ یا نصفه باز میزاری؟ 

کامل،شعله بالا برای گاز من فقط برای طلایی کردن روی غذا و کیکه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
منم گازم همینجوره شعله بالا که روشن باشه گرم که بشه خوده شعله خاموش میشه باید درش باز باشه 

خوبه برا تو خودش اتومات داره برا خاموش شدن و جلوگیری از شکستن شیشه