2789
عنوان

ماستيت

6543 بازدید | 12 پست

سلام اوناييكه درگير ماستيت شدن بيانين من ٦ ماهه بچمو از شير گرفتم دوهفته پيش احساس درد تو سينه اي كه ازش شير ميدادم كردم بعدش يكم سفت شد و دردناك تر رفتم سونو دادم گفت احتمالا ماستيت شير برگشته تو سينه ت بايد انتي بيوتيك بخوري بعد يه هفته مجدد سونو بدي الان سه روزه انتي بيوتيك ميخورم دردش خيلي كم شده ولي سفتيش همونجوريه به نظرتون ميتونه تومور بد خيم باشه؟😭😭😭دارم دق ميكنم زندگيم از كار افتاده خواب خوراك ندارم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

زن حسابی منم همچبن چیزی رو داشتم چرا برا خودت بزرگش میکنی شیر تخلیه نشده انتظار داری با آنتی بیوتیک ...

اخه عزيزم دكتر نگفت بدوشش گفت يه هفته انتي بيوتيك بخور بعد دوباره سونو بده

تو این ۶ ماه مشکلی نداشتی؟؟ 

اول زایمان هم ماستیت شدی؟؟

برای از شیر گرفتن طبیعی اینکارو کروی یا قرص خوردی که شیرت خشک بشه؟؟ 

و اینکه فقط یک سینه ات شیر توش مونده؟؟

از دکتر حتما بپرس که تخلیه کنی یا نه؟؟ اگه لازم  باشه شیرت رو تخلیه کنی ، کمپرس آب گرم خیلی تاثیر داره و شیر رو رقیق می کنه

سونو دادی؟؟ تو سونو آبسه نشون دهد؟؟

تو این ۶ ماه مشکلی نداشتی؟؟  اول زایمان هم ماستیت شدی؟؟ برای از شیر گرفتن طبیعی اینکارو کروی ...

نه تو اين ٦ ماه اوكي بودم تو شير دهي ام فك نكنم ولي سونو دادم دكترم گفت احتمال ٩٩ درصد شير برگشته تو سينه ت عفونت كرده چرك خشك كن داد بهم گفت تا يه هفته بخور كوچيك ميشه دردش خدارو شكر افتاد خيلي ام كوچيك شده ولي باز ميترسم توده بدخيم باشه اخه هنوز ماهيچه سينم سفته بعد من كلا از اول از يه سينه شير ميدادم يه سينهم باد كرد بعدش شيرش كم شد دخترمم ديگه از اون نخورد

نه تو اين ٦ ماه اوكي بودم تو شير دهي ام فك نكنم ولي سونو دادم دكترم گفت احتمال ٩٩ درصد شير برگشته تو ...

طول میکشه خوب بشه 

واسه من که خیلی طول کشید تا خوب بشه 

چه آنتی بیوتیکی داده؟؟ 

نوعش خیلی مهمه

طول میکشه خوب بشه  واسه من که خیلی طول کشید تا خوب بشه  چه آنتی بیوتیکی داده؟؟  نو ...

تو سونو نوشته کیست ننوشته توده که نگرانی 

بیخود به دلت بد راه نده 

می دونم خیلی ذهن آدم درگیر میشه ولی با چیزای دیگه مشغول شو و بهش فکر نکن خودش خوب میشه

نه تو اين ٦ ماه اوكي بودم تو شير دهي ام فك نكنم ولي سونو دادم دكترم گفت احتمال ٩٩ درصد شير برگشته تو ...

اون سینه ات که باد کرد شاید اون موقع عفونت کرده  بوده 

منم شیر یک سینه ام خیلی بیشتره و از اول بیشتر بود و همون ماستیت شد

نازبانو جان دردت بهتر شد؟؟ راستی آنتی‌بیوتیک اصلی ماستیت کلوگزاسیلین هست من این آنتی‌بیوتیک حالمو ...

اره عزیزم داره کوچیک تر میشه دردشک تقریبا  رفته ولی با جراح عمومی ام سونومو نشون دادم گفت باید حداقل سه هفته انتی بیوتیک بخوری

نازبانو جان دردت بهتر شد؟؟ راستی آنتی‌بیوتیک اصلی ماستیت کلوگزاسیلین هست من این آنتی‌بیوتیک حالمو ...

عشقم تو از خودت میگی اینکه چه جوری شدی حالتای سینه ت چه جوری بود چقد زمان برد بعد انتی بیوتیک  که کلا برطرف شد 

عشقم تو از خودت میگی اینکه چه جوری شدی حالتای سینه ت چه جوری بود چقد زمان برد بعد انتی بیوتیک   ...

عزیزم 

واسه من چون اول شیردهی ام بود، همش سینه ام پر شیر میشد، آنتی بیوتیک رو خوردم از اونحالت سفتی و دردناک بودن در اومد و بازم مثل اون یکی سینه ام نبود اون هاله قرمز اینقدر سفت و زمخت شده بود که اصلا داخل دهان نوزاد نمی رفت و من همش با شیردوش ، شیرش رو خالی می کردم 

کم کم که هی شیر دوشیدم هم دستی و هم با دستگاه، حس کردم یک قسمت هاله سریع سفت میشه،، نگو اون مجاری که مستعد گرفتنه اونجاس، خلاصه زیر شیر آب گرم چندین روز اون قسمت رو با ماساژ دوشیدم و تازه یواش یواش خوب شد ولی بازم شیرش زیاد بود یعنی تا ۴ ماهگی بچه اگه با شیردوش نمی دوشیدم سریع سفت می شد خیلی اذیت شدم 

حتی همین الان بعد ۲ سال و اندی این سینم همیشه سنگین تره و خیلی شیر بیشتری توش میره 

من می خوام بچه رو از شیر بگیرم هم بچه ول کن نیست و هم خودم می ترسم مثل اول زایمان ماستیت بشم