2777
2789

تقصیر منه با مامانم؟؟؟

امروز ساعت ۷ورب بلند شدم دیدم مامانم املت درست کرده گفت زود بلند شو بیا املت بخوریم....منم اومدم بخورم دیدم زیاد نیست گفتم ک ع سرد شده ک مامانم گفت خب میخواستی زودتر بلند شی....من ی داداش دارم۱۲ سالشه خیلی لوسه ادم محکم بوس میکنه بغل میکنه...کلی مامانمو بوس کرد بعد من داشتم چایی میخوردم اومد محکم منو بغل کردو بوس کرد دوباره اومد بوس کرد من خیلی اروم هُلش دادم گفتم اقا بسه دیگه!!!مامانم ب داداشم گفت ولش کن بابا دیوونه ای مگه کاکتوسو بغل میکنی ادم‌مگه جوجه تیغی رو بوس میکنه؟؟؟(منظورش ب من بود)....من دوباره مامانم ادامه داد گفت ک من اصلا این دخترره میبینم از زندگی ناامید میشم چرا قیافت این شکلیه چرا همش ساکتی چرا همین ک اومدی ب همه چی گیر دادی قیافت شبیه ننه مرده هاس شبیه ماتم زده ها هستی 

همه اینارو ب من گفت 

خیلی ناراحت شدم😔😔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانا از سر نگرانی میگن مامان منم همیشه گیر میده چرا به موقع صبحونه نمیخوری بعد من دارم واسه کنکور میخونم میگه حالا انگار میخوای رتبه ۱ بشی میخوام برم ببینم رتبه ۱ هم نه اتاقش مرتبه نه به قیافش میرسه نه غذا میخوره مثل تو و... 😂راستش ناراحت میشم از طرز بیانش ولی خب میدونم نگرانمه

فریاد بزن که زن شکوهه! این رود زلال 🏞زندگی هم وقتش برسه خودش یه کوهه!🏔 😊 ثریا هم اگه باشه بهش میرسه ایرونی فقط کافیه پاشه!😎😃

تو سن نوجوانی هستی؟؟

کاملا حست طبیعیه

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.

عزیزم یعنی میخواستی مراعات کنی که گفتی املت سرد شده؟

خب مامانت علم غیب نداره که. سر صبح وایستاده زحمت کشیده املت درست کرده، بعد شما گفتی سرد شده. خب بهش بر خورده مشخصه دیگه.

احتمالا خییییییلی اوقات چنین واکنشی داری نسبت به مامانت، و این اولین بارت هم نبوده. خیلی ناراحت شده.

دو لقمه میخوردی ازش، بعد میگفتی بسمه یه چیز دیگه میخورم