2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 39 پست
تقدیر کجا بوده خواهر،من کلی خاستگار داشتم،بعد شوهرمو انتخاب کردم به زور کسی هم راضی نبود،خب چرا مثلا ...

تقدیر نه .. شانسه .. اینم شانست بوده ک بدترینش نصیبت شده . مث قرعه کشی اسمت هس ولی شانست نیس 

🙏با عرض احترام زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن 🙏

متاسفانه وقتی رفت و امد کم باشه و ادم ازاد نباشه، خواه ناخواه انتخاباش کم میشه و این جوابارو میبینه

خواستگار از اسمون که نمیاد

ادم خودشم باید معاشرتهاشو زیاد کنه

به بقیه بسپره

به خدا بگه

کلاس بره

باشگاه بره

نشستین توی خونه میگین چرا پیدا نمیشه

اخلاقشو ادم باید درست کنه

قسمت کجا بود اخه!

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آره واقعا زندگی ما براساس انتخاب هامونه،،، شاید تو تقدریمون چندین مسیر باشه مهم اینکه کدوم و انتخاب ...

عزیزم این چندین مسیر رو یه مثال بزنم !! رفتیم دره ستگارگان و راه برگشتش یکم جلوتر اومدین راهش دوتا مسیر داشت یکیو اومدیم و شانس ما همونم اشتباه بود 😑 بدون شانسه . و اینکه ازدواج صورت بگیره خواست خدا .. 

عزیزم این چندین مسیر رو یه مثال بزنم !! رفتیم دره ستگارگان و راه برگشتش یکم جلوتر اومدین راهش دوتا م ...

آره دیگه انتخاب تو رندگی مهمترین چیزه از همون اول انتخاب رشته شغل ازدواج فرق آدم های موفق فقط انتخاباشنونه 

سلام دوستان نی نی سایتی من ،، اونایی که میخواین استخدام بشین پیج منو تو ایستاگرام فالو کنین، هر روز نکات و مطالب آموزشی میزارم، پیج من estekhdami139898 هستش، آگه مطالبم مفید بود لایک یادتون نره 
تقدیر نه .. شانسه .. اینم شانست بوده ک بدترینش نصیبت شده . مث قرعه کشی اسمت هس ولی شانست نیس 

بدترین نیست،شوهرم خیلی خوبه ولی میگم که انتخاب خودم بود ،میتونستم انتخابش نکنم،همون آشناهارو بگیرم،اتفاقا خیلی خوش شانسم باورم اینه

خدا یا شکرت 🌹
متاسفانه وقتی رفت و امد کم باشه و ادم ازاد نباشه، خواه ناخواه انتخاباش کم میشه و این جوابارو میبینه ...

من محدود نیستم .. مستقل زندگی میکنم .. سالهای سالم کار کردم .. ولی همه کارا ک تو مخیط مردونه نیس همه ازدواجام ک برا اونا ک تو محیط کار با مردا سروکار دارن نیس . باشگاهم رفتم .. کلاس هر چی بگی مدرکشم گرفتم .. ظاهرم امروزی قیافمم خوبه قدمم بلنده ... الان کار نمیکنم ولی بیرون زیاد میرم .. پس چرا نمیشه ..‌ اونوقت دختره همش تو خونه بزور تا سر کوچه میره میبینی چنتا دوس پسر .. یکیشم میگیردش .. همش شانسه شانس .. و خب اینکه یاد داشته باشی دوس بشی .. من همه هنرارو یاد دارم همینو نه

چجوری نداره وقتی خدا بهت عقل داده که خودت انتخاب کنی

موردی نداریم ک انتخاب کنیم

سلام،میخاستم بهتون بگم من یک فرزند طلاقم ک از بدو تولدم افتادم تو تلاش ،تلاش برای ساختن و نشدن و نتونستن هی شکست خوردم و شکست خوردم و تنشهای زیاد تحمل کردم این روزا خانوم شدم و وقت ازدواجمه اما تنهام و پر از وحشت،وحشت شکست و الان میفهمم واقعا رنج نداشتن پدر و مادر هرروز چقدر وحشتناک تر از قبله،فقط باهاتون درد و دل کردم ممنون میشم برام دعا کنید که بالاخره کسی بیاد تو زندگیم ک قلبم و همه وجودم آروم بگیره خیلی تنم لرزیده همه این سالها😪❤من ی پرستار مهربونم ک عاشق مریضامم حتی تو اوج خستگی و بی حوصلگیم ،گاهی شده با اشکشون اشک ریختم،گاهی از نگرانیشون و چیزایی ک خبر ندارن اشک ریختم خیلی وقتا پیش اومده تا بیمارستانهای دیگه ک ارجاع شدن پیگیر احوالشون شدم و خبر نداشتن،خیلی وقتا تایم کمی ک خونه هستم ب فکرشون بودم ،خیلی وقتا با غم خیلی هاشون غصه خوردم با معجزات خیلی هاشون قلبم خندیده ،خلاصه ک با خیلی هاتون زندگی کردم و تو دلم پا ب پاتون اومدم و نفهمیدید خلاصه ما اینیم همشم بد اخلاق و جیغ جیغو نیستیم 😀 و قطعا خدا در من چیزی دید ک توی این حرفه قرارم داد ازش ممنونم ب هر حال❤
آره دیگه انتخاب تو رندگی مهمترین چیزه از همون اول انتخاب رشته شغل ازدواج فرق آدم های موفق فقط انتخاب ...

عزیزم اون انتخاب فقط یه شانسه !! اگ میگفتن راهمون اشتباهه و ما میرفتیم خب قطعا انتخب خودمون بود ولی وقتی معلوم نبود و شانسی رفتیم دیگه انتخاب خاصی نیس اون لحظه باید و مجبورا باید یکیو انتخاب میکردیم دیگه ک خب متاسفانه راه اشتباه شد

بره بده😬😂 به چی گیر میده شوهرت چجوور کنترلی

چادر بپوش ،غذات کو؟چرا خوابیدی زود پاشو ریز کاری های خونه دیگه

سلام،میخاستم بهتون بگم من یک فرزند طلاقم ک از بدو تولدم افتادم تو تلاش ،تلاش برای ساختن و نشدن و نتونستن هی شکست خوردم و شکست خوردم و تنشهای زیاد تحمل کردم این روزا خانوم شدم و وقت ازدواجمه اما تنهام و پر از وحشت،وحشت شکست و الان میفهمم واقعا رنج نداشتن پدر و مادر هرروز چقدر وحشتناک تر از قبله،فقط باهاتون درد و دل کردم ممنون میشم برام دعا کنید که بالاخره کسی بیاد تو زندگیم ک قلبم و همه وجودم آروم بگیره خیلی تنم لرزیده همه این سالها😪❤من ی پرستار مهربونم ک عاشق مریضامم حتی تو اوج خستگی و بی حوصلگیم ،گاهی شده با اشکشون اشک ریختم،گاهی از نگرانیشون و چیزایی ک خبر ندارن اشک ریختم خیلی وقتا پیش اومده تا بیمارستانهای دیگه ک ارجاع شدن پیگیر احوالشون شدم و خبر نداشتن،خیلی وقتا تایم کمی ک خونه هستم ب فکرشون بودم ،خیلی وقتا با غم خیلی هاشون غصه خوردم با معجزات خیلی هاشون قلبم خندیده ،خلاصه ک با خیلی هاتون زندگی کردم و تو دلم پا ب پاتون اومدم و نفهمیدید خلاصه ما اینیم همشم بد اخلاق و جیغ جیغو نیستیم 😀 و قطعا خدا در من چیزی دید ک توی این حرفه قرارم داد ازش ممنونم ب هر حال❤