2777
2789
عنوان

ازدواج

547 بازدید | 39 پست

به نظرم ازدواج همش تقدیره وقتی خودمو شرایطم رو مقایسه می کنم با اطرافیان که ازدواج کردن و اینکه چقدر همسرانشون براشون همه کار می کنن و ارزش قائلن ولی حتی کسی که نمی گم خیلی کامل بود منو نخواست و دوستم نداره می فهمم ازدواج همش تقدیره خیلی دوسش دارم ولی یادی از من نمی کنه و دلش جای دیگس 

عزیزم اولا هر نعمتی ک خدا ب آدم میده قطعا امتحان خداست ثانیا اونا راحت شوهر گیرشون بود ولی تو دلشون شابد پر غصه لست، خودمن اینقد زود شوهر کردم شاید اون موقع همه گفتن وای چشوهری گیرش اومد و از این حرفا، یعنی واقعا چشم همه دنبال زندگیمون بود، ولی شاید اگه چند سال بعد ازدواج میکردم زندگیم خیلی بهتر بود 

سلام دوستان نی نی سایتی من ،، اونایی که میخواین استخدام بشین پیج منو تو ایستاگرام فالو کنین، هر روز نکات و مطالب آموزشی میزارم، پیج من estekhdami139898 هستش، آگه مطالبم مفید بود لایک یادتون نره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره تقدیره و شانس و اقبال ،من ی دختر خاله دارم شب و روز ولو تو کوچه خیابونا ی شوهر گیرش اومده ک یعنی بره بده هم کاریش نداره ی کارت پر پول دستش ی سوییچم دستش فقط شوهره میگه کاری ب من نداشته باش فقط برو 

بعد من همش درگیر درس و دانشگاه و کار و اختلاف والدینم هم ک بود گوشه گیر بودم و از درد ابروم سر بلند نمیکردم کسی گیرم اومد ک دقیقه ب دقیقه بالا سرمه و تحت کنترل

سلام،میخاستم بهتون بگم من یک فرزند طلاقم ک از بدو تولدم افتادم تو تلاش ،تلاش برای ساختن و نشدن و نتونستن هی شکست خوردم و شکست خوردم و تنشهای زیاد تحمل کردم این روزا خانوم شدم و وقت ازدواجمه اما تنهام و پر از وحشت،وحشت شکست و الان میفهمم واقعا رنج نداشتن پدر و مادر هرروز چقدر وحشتناک تر از قبله،فقط باهاتون درد و دل کردم ممنون میشم برام دعا کنید که بالاخره کسی بیاد تو زندگیم ک قلبم و همه وجودم آروم بگیره خیلی تنم لرزیده همه این سالها😪❤من ی پرستار مهربونم ک عاشق مریضامم حتی تو اوج خستگی و بی حوصلگیم ،گاهی شده با اشکشون اشک ریختم،گاهی از نگرانیشون و چیزایی ک خبر ندارن اشک ریختم خیلی وقتا پیش اومده تا بیمارستانهای دیگه ک ارجاع شدن پیگیر احوالشون شدم و خبر نداشتن،خیلی وقتا تایم کمی ک خونه هستم ب فکرشون بودم ،خیلی وقتا با غم خیلی هاشون غصه خوردم با معجزات خیلی هاشون قلبم خندیده ،خلاصه ک با خیلی هاتون زندگی کردم و تو دلم پا ب پاتون اومدم و نفهمیدید خلاصه ما اینیم همشم بد اخلاق و جیغ جیغو نیستیم 😀 و قطعا خدا در من چیزی دید ک توی این حرفه قرارم داد ازش ممنونم ب هر حال❤
نه قربونت برم وقتی خیلی دوسش دارم ولی به دلش نیستم چیش دست منه؟

چند سالته نگو 20 سالته؟؟؟؟؟؟؟ 

سلام دوستان نی نی سایتی من ،، اونایی که میخواین استخدام بشین پیج منو تو ایستاگرام فالو کنین، هر روز نکات و مطالب آموزشی میزارم، پیج من estekhdami139898 هستش، آگه مطالبم مفید بود لایک یادتون نره 
همه چیز دست خود ادمه من هنوزم بعد ده سال زندگی میگم قسمتی وجود نداره

چجوری

سلام،میخاستم بهتون بگم من یک فرزند طلاقم ک از بدو تولدم افتادم تو تلاش ،تلاش برای ساختن و نشدن و نتونستن هی شکست خوردم و شکست خوردم و تنشهای زیاد تحمل کردم این روزا خانوم شدم و وقت ازدواجمه اما تنهام و پر از وحشت،وحشت شکست و الان میفهمم واقعا رنج نداشتن پدر و مادر هرروز چقدر وحشتناک تر از قبله،فقط باهاتون درد و دل کردم ممنون میشم برام دعا کنید که بالاخره کسی بیاد تو زندگیم ک قلبم و همه وجودم آروم بگیره خیلی تنم لرزیده همه این سالها😪❤من ی پرستار مهربونم ک عاشق مریضامم حتی تو اوج خستگی و بی حوصلگیم ،گاهی شده با اشکشون اشک ریختم،گاهی از نگرانیشون و چیزایی ک خبر ندارن اشک ریختم خیلی وقتا پیش اومده تا بیمارستانهای دیگه ک ارجاع شدن پیگیر احوالشون شدم و خبر نداشتن،خیلی وقتا تایم کمی ک خونه هستم ب فکرشون بودم ،خیلی وقتا با غم خیلی هاشون غصه خوردم با معجزات خیلی هاشون قلبم خندیده ،خلاصه ک با خیلی هاتون زندگی کردم و تو دلم پا ب پاتون اومدم و نفهمیدید خلاصه ما اینیم همشم بد اخلاق و جیغ جیغو نیستیم 😀 و قطعا خدا در من چیزی دید ک توی این حرفه قرارم داد ازش ممنونم ب هر حال❤
اره تقدیره و شانس و اقبال ،من ی دختر خاله دارم شب و روز ولو تو کوچه خیابونا ی شوهر گیرش اومده ک یعنی ...

آخی عزیزم خوب شاید شوهر اون خودش میره کار خودشو میکنه زنش هم آزاد گذاشته 

۳۴

عزیزم ب حق این روز عزیز بهترین شوهر نصیبت بشه اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم خدایا ب حق امام علی ب حق فاطمه زهرا یه شوهر خوب نصیبت اسی کن 

آخی عزیزم خوب شاید شوهر اون خودش میره کار خودشو میکنه زنش هم آزاد گذاشته 

اره 

ولی منم ک بدکاره نیستم ک ،وای از مسائل خونه داری بگم ک چقدر تحت نظر باید باشم

اره  ولی منم ک بدکاره نیستم ک ،وای از مسائل خونه داری بگم ک چقدر تحت نظر باید باشم

منم دقیقا منم ایتقد گیر میده یعتی بشقاب هم نمیتونم ب نطر خودم جابه جا کنم تو کابینت اینقد غر میزنه دیگه هیچکاری جرات ندارن بکنم منم شوهرم خیلی سخت گیره بیش از اندازه 

32 سالمه خیلی پیر شدم از بس شب ها با گریه خوابیدم از دستش

من برگردم واقعا فکر میکنم ازدواج نمیکردم هیچوقت 

میرفتم دنبال پیشرفتم درس میخوندم دکترا میگرفتم موقعیت اجتماعی پیدا میکردم