2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 39 پست
چجوری نداره وقتی خدا بهت عقل داده که خودت انتخاب کنی

عزیزم وقتی کیس خوب نیاد چجوری انتخاب کنه 

پسرا راحتن حق انتخاب دارن ولی دخترا ن باید انتخاب بشن 

سلام دوستان نی نی سایتی من ،، اونایی که میخواین استخدام بشین پیج منو تو ایستاگرام فالو کنین، هر روز نکات و مطالب آموزشی میزارم، پیج من estekhdami139898 هستش، آگه مطالبم مفید بود لایک یادتون نره 
عزیزم وقتی کیس خوب نیاد چجوری انتخاب کنه  پسرا راحتن حق انتخاب دارن ولی دخترا ن باید انتخاب بش ...

اینطورام نیست که شما میگی

همه چی به معاشرت و رفت و امد و یه سری کارای ادم ربط داره

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ب چیا گیر میده واقعا ظرف تو کابینت حتی!

آره دیگه طرف و عوص کنم جاشو هی میگه جرا عوص مردی هی غز میزنه منم مجبورم برگردونم سر جای قبلی دیگه تمیز نمیکنم زیاد حال و حوصله ندارم بریم مهمونی میخواد مقایسه کنه با این و اون برا همین زیاد نمیریم آخه دعوامون میشه، خلاقه ک هیچ لذتی نمی‌بریم اصلا تفاهم نداریم اصلا 

سلام دوستان نی نی سایتی من ،، اونایی که میخواین استخدام بشین پیج منو تو ایستاگرام فالو کنین، هر روز نکات و مطالب آموزشی میزارم، پیج من estekhdami139898 هستش، آگه مطالبم مفید بود لایک یادتون نره 

چرا عزیزم همش قسمته 

من خودو 16سالگی ازدواج کردم هفده سابگی شوعرم فوتشد با یه بچه تنها موندم الان پسرم 18 سالشه کلی خواستگار داشتم ولی رد کردم کلا از ازدواج زده شدم 

الان گاهی حرف از ازدواج میشه همت میگم وای دیگه پسرت بزرگ شده ازدواح نکنیا زشته ولی بابام هرروز میگه کاری به مردم نداشته باش ازدواج کن ولی خودم دیگه نمیخوام 

ایشالله بهترین نصیبت بشه

روحتون شاد مادرم،،برادرم  
چرا عزیزم همش قسمته  من خودو 16سالگی ازدواج کردم هفده سابگی شوعرم فوتشد با یه بچه تنها موندم ا ...

عزیزم خدا پسرتو حفط کنه ايشالله 

۳۴

ببین . منم سنم بالاس و ازدواج صورت نمیگیره . اینجا تا بگی میگن نگو ک ۲۰ سالته !! انگار اون ۲۰ ساله بچست !!! اما ممم نظرم اینه ازدواج یه شانسه .. اینکه میگی طرفو میخوای تجربشو داشتم .. نمیدونم شانسه یا باید خدا بخواد . هر چی هس هس دیگه . قسمت ما نمیشه که فعلا😑 

🙏با عرض احترام زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن 🙏
ببین . منم سنم بالاس و ازدواج صورت نمیگیره . اینجا تا بگی میگن نگو ک ۲۰ سالته !! انگار اون ۲۰ ساله ب ...

میدونی عزیزم من گفتم بش نگو ک بیست سالته آخه بعصی تاپیک ها رو میبینی یه جوری غصه میخورن شوهر ندارن انگار 40 سالشونه، ولی 20 سال واقعا سنی نیست بزن خوشی کنن درس بخونن کار کنن پول دربیارن چرا مبخوان اینقدر زود وارد مشکلات زندگی بشن

تقدیر کجا بوده خواهر،من کلی خاستگار داشتم،بعد شوهرمو انتخاب کردم به زور کسی هم راضی نبود،خب چرا مثلا الان بگم تقدیر بوده وقتی که میتونستم اینو انتخاب نکنم.

خدا یا شکرت 🌹
تقدیر کجا بوده خواهر،من کلی خاستگار داشتم،بعد شوهرمو انتخاب کردم به زور کسی هم راضی نبود،خب چرا مثلا ...

آره واقعا زندگی ما براساس انتخاب هامونه،،، شاید تو تقدریمون چندین مسیر باشه مهم اینکه کدوم و انتخاب کنیم

میشه بگی از کجا و چجوری؟!!

واقعا!!!!!!!!