2777
2789
عنوان

وسواس فکری شدید زندگیمو مختل کرده !

4763 بازدید | 70 پست

کی میخواد دست از سرم برداره نمیدونم 

خسته شدم از این همه افکار منفی و وسواس فکری

هر ثانیه از زندگیمو خراب کرده

آسایش و آرامش ندارم 

میرم یه چیزی میخرم خودم یا همسرم نسبت به نوشته روی لباس یا مثلا برندش!رنگش‌..مغازه یا فروشنده !آدما ،حرفا ،نگاه اطرافیان .. یا هر چیزی فکر منفی میکنم و تو فکرم به یه اتفاق بد فکر میکنم همه چی زهرمارم میشه!میخوام اون لباس یا هر چیزی ک خریدم بندازمش دور 😖

نسبت به همه چی وسواس فکری شدید دارم دارم دیوونه میشم ! اعداد و تصاویر و ......همه چی داره اذیتم میکنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دارم نسبت به پدر و مادرم میخوام برم مشاوره 

منم نسبت به عزیزانم دارم مثلا حرف اول اسمشون روی لباس یا هر چیزی میبینم میگم نکنه ما اینو استفاده کنیم دور از جونشون یه اتفاق بد بیوفته!

منم داشتم در حد دیوونگی 

خدا نیاره اون روزارو که فقط گریه می کردم

خوب شدم به کمک روانپزشکم . خدا سلامتش کنه و الان دو ساله نمیخورم دارو و کاملا خوبم

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی

منم همینم

میخوام یه قاشق بردارم میگم نه این خوب نیست حس بدی میده یکی دیگه بردارم خیلی آزاردهنده س

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
منم نسبت به عزیزانم دارم مثلا حرف اول اسمشون روی لباس یا هر چیزی میبینم میگم نکنه ما اینو استفاده کن ...

من وقتی روی مانکن ها کلاه گیس میدیدم به هم می ریختم و فکرای بد میومد ذهنم! بیشتر هم برای بچه هام و شوهرم و خودم

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی
ینی چوریییی🥺خیلی وسواس بدددده

مثلا اعداد و تصاویر منفی خیلی وحشتناک میاد تو ذهنم تمام کارمو ب تاخیر میندازم میگم اگ انجام بدم اتفاق بدی در انتظار خودم و خانوادمه خدایی نکرده

خداروشکر عزیزم  فقط با دارو خوب شدی ؟ یا خودتم ب خودت کمک کردی؟

دارو مصرف کردم یکم ک فکرام سر جاش اومد سعی کردم به خودم امیدواری بدم

ولی خوب میدونی ماهای ک وسواس فکری داریم سرتونین مغزمون درست ترشح نمیشه برای همین به دارو نیاز داریم

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠