2777
2789
عنوان

وسواس فکری شدید زندگیمو مختل کرده !

| مشاهده متن کامل بحث + 4764 بازدید | 70 پست
عزیزم خب روانپزشک برو با دوتا قرص ساده حالت خیلی بهتر میشه

دو بار رفتم عزیزن منتها الان باردارم آخرای بارداری ام دیگ نخوردم

البته قرصم ک میخوردم فقط پر انرژي میشدم وگرنه وسواس هام بود

ذکر اعوذ بالله من همزات شیاطین و اعوذوبالله آن یحضرون آن الله هوالسمیع  والعلیم زیاد بگو البته درستش از گوگل سرچ کن ذکر لا حول ولا قوت الا بالله زیاد بگو  با اعتقاد یعنی هیچ قدرتی بالا تر از قدرت خداوند نیست 

یه دهه شصتی درونگرا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر عزیزم  فقط با دارو خوب شدی ؟ یا خودتم ب خودت کمک کردی؟

خودت رو گول نزن ...هییییچ راهی جز دارو درمانی نداره. رفتم همه راهها رو و اونقدر مقاومت کردم اخرش قلب و معدم درگیر شد و رفتم...خدا رو شکرم که رفتم

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی
میشه بپرسم چ قرصی مصرف میکردی ؟ 

زاناکس..سرترالین..هالوپریدول....ونلافاکسین...پرو پرانول

ولی هر سال یک یا دوتا رو باهم میخوردم و بعدش عوص می کردیم. ۴ سال طول کشید درمانم. با ونلافاکسین هم ترک کردیم دارو درمانی رو

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی

من خودم یه سال تموم اینجوری بودم تا اینکه دیدم دیگه نمیشه نابودم کرده بودم تصمیم گرفتم بزارمش کنار 

وقتی این افکار میومد تو ذهنم نه باهاش لج میکردم نه انجامش میدادم خودم و با یه چیزی مشغول میکردم که بهش فکر نکنم فکرم بره سمت دیگه الان بهترم بازم هست اون افکار ولی خیلی خیلی کمتره

منم داشتم در حد دیوونگی  خدا نیاره اون روزارو که فقط گریه می کردم خوب شدم به کمک روانپزشکم . ...

خداروشکر عزیزم 

واسه منم دعا کن

میشه چند تا از فکرای اون موقعتو بگی

یه وقتایی مقاومت کردم تسلیمش نشدم ن خداروشکر اصلا اما دیگ ب هیولا تبدیل شده دست از سرم بر نمیداره&n ...

وقتی حتی یکیشم اتفاق نیفتاده پس همش یه دروغه

ولم کن بابا   
۷ سال تحت درمانم ۲ یال و خورده ای به صورت جدی و هر هفته منتها چند وقت پیش مشاورم گفت باید بستری شی خ ...

بستری چرا ؟ مگه این قضیه تا این حد حاده ؟ منم همینم مثلا هر چند وقت ی عدد و انتخاب میکنم و همه ی کارام و باید همون تعداد انجام بدم وگرنه میگم ی اتفاق بد میوفته 😣

منم همینم میخوام یه قاشق بردارم میگم نه این خوب نیست حس بدی میده یکی دیگه بردارم خیلی آزاردهنده س

خیلیییییی سخته دقیقا اینجوری ام 

تازگیا بدتر و بدتر شدم مثلا میگم اینکارو نکن واسه یکی از عزیزانت این اتفاق بد میوفته وااای عذاب میکشم

زاناکس..سرترالین..هالوپریدول....ونلافاکسین...پرو پرانول ولی هر سال یک یا دوتا رو باهم میخوردم و بعد ...

من واس حمله پانیک دارو مصرف میکنم واس وسواس فکری هم باید جدا دارو مصرف کرد ؟ 

خیلیییییی سخته دقیقا اینجوری ام  تازگیا بدتر و بدتر شدم مثلا میگم اینکارو نکن واسه یکی از عزیز ...

وای ببین منم این فکرا رو دارم ها ولی بیشتز واسه خودم 

چون بارداری خیلی خیلی سختی داشتم وسواس فکری گرفتم از اون زمان

از همه بدتر وسواس بیماری هست، دو ساله همش تو مطب دکترام آخرش میگن تو هیچیت نیست فقط برو روانپزشک 

اگر افکارمو بگم که از خنده غش میکنی

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...