2777
2789

چند مثقال زعفرون گرفتم و از شانسم سابیده بودم ک بچه ام انداخت شکست. تیکه بزرگ هاش رو برداشتم اما توی زعفرون ها خاک شیشه میبینم. از طرفی میگم دم میکنم و خاک و شیشه ها ته نشین میشه و و توی نت زده اگه تیز و بزرگ نباشه طوری نیست. از طرفی هم میگم بریزم بره اما دیگه زعفرونی ندارم. 

یه لحظه هم شک نکن بریز بره سلامتی مهمتره ...اگه به شانسه خیلیاست معده روده رو سوراخ سوراخ میکنه

روشی نیست بشه جداشون کرد؟ تو نت هر چی سرچ میکنم متن های بی ربط میاد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دم کن ازصافی ردش کن چن بار

همینطوری از صافی رد کردم اما باز عین ذرات شکر ریز توش انگار هست. خودم به فکرم رسید دم کنم و بزارم ته نشین بشه بعد از اب سطحش استفاده کنم. اما نمیدونم درسته یا نه

همینطوری از صافی رد کردم اما باز عین ذرات شکر ریز توش انگار هست. خودم به فکرم رسید دم کنم و بزارم ته ...

من که میگم استفاده نکن 

کردی ام همشو باهم دم کن و از پارچه ی حریر یا جوراب شیشه ای رد کن توری و صافی همه چی ازشون رد میشه 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨