2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا راحت نیس  دلیلشون چیه که عوض نمیکنن  چه شرایطی داره تغییر اسم اطلاع دارین  شما ...

والا اسامی مذهبی رو که کلا عوض نمیکنن مثل فاطمه و زهرا

اسامی دیگه هم باید فراوانی اسم جدید بیشتر باشه

غیر از اون به حال قاضی مربوطه هم بستگی داره://که درخواستتو تایید کنه

همه میگن ولی خودم دوستش ندارم🥲

خواهرزاده من ۱۴ سالشه اسمش نرگسه خودش که خیلی دوست داره ..واقعا اسم قشنگیه حس خوبی به ادم‌میده 

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗
چرا راحت نیس  دلیلشون چیه که عوض نمیکنن  چه شرایطی داره تغییر اسم اطلاع دارین  شما ...

ب این دلیل ک اسم مذهبی هست و اینکه من از ثبت احوال پرسیدم گفتن باید از پنج حرف بیشتر باشه😐دلایل مسخره..

سلام عزیزم.منم اسمم نرگسِ.منتهی من اسممو دوس دارم ولی هر آدمی با هم دگ متفاوته،ی جایی خونده بودم برای تغییر اسم ،سعی کنین دنبال اسمی بگردین که به سن و سال تولدتون که به دنیا اومده بودید بخوره.مثلا یهو اسم از قمر تبدیل نشه به آوا.

به نظرم اسما رو اینجوری تفکیک کنی بهتر میتونی مورد علاقه هاتو پیدا کنی

هر اسمی عوض نمیکنن مگ اینک اسم واقعا قدیمی باشه یا مشکلی داشته باشه من چندبار ثبت احوال رفتم یکی شون ک کلا قبول نکرد حتی فرم پر کنم یکی شونم ک فرم پر کردم گفت میدونم قبول نمیکنن. فرستادنم مرکزقضایی خود رئیسش باهام حرف زد گفت چون تغییراسم زیاد شده دیگ مث قبل راحت عوض نمیکنن. چون کل مدارکت و شناسنامه پدر و مادر هم باید عوض بشه 

1404/01/23 رفت🙂1404/09/13 رفتم🥲 وطن 💔🕊

برای اسم نرگس فک میکنم فقط ۱۲ تا انتخاب داری  اگه میخوای بگم

وااا یعنی میری عوض کنی میگن همین چند تا دونه اسم که ما‌میگیم انتخاب کن؟

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗