2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدانکنه قهرباشم🤍 1بوس میدم بسشه دیگه،، کادونمیذاره بخرم☹️

😁😁😁🤦🏻‍♀️

وااای عزیززززم شما چقد کار خوبی میکنی قهر ندارین😁

ولی بعد هر قهری رابطه صمیمی تر هم میشه البته بستگی داره سر چی قهر کردن.

😁😁😁🤦🏻‍♀️ وااای عزیززززم شما چقد کار خوبی میکنی قهر ندارین😁 ولی بعد هر قهری رابطه صمیمی تر هم ...

😁🤷‍♀️

ماقهرنمیکنیم من اخم میکنم بعدش رابطمون صمیمی میشه،، طاقت اخمهامو نداره😄💜🌼💜

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️

من گفتم بریم خونه خواهرت واس خواهر زادش یه چیزی گفته بود خریده بودم بعد مامانم اس داد ک بیا پدربزرگم ببین سرپایی زود برو دنبال کارت اگ وقت کردین.منم گفتم بریم ببینم گف ن یججا میریم مگه بخواهرم نگفتی خلاصه من گفتم و اون گف و اخرشم گف مادرت گیر میده ب زندگیمون و دخالت فلان و دعوامون شد زنگ زد خواهرش گف نمی‌نمیایم کاری پیش اومده برامون.و بعد مامانم چون دعوامون نمیدونست زنگ زد ب من و دستم بند بود شوهرم جواب داد گف پس کجایین منتظریم شوهرم گف پاشو بریم خونه پدربزرگت رفتیم ولی قهریم😄

😁🤷‍♀️ ماقهرنمیکنیم من اخم میکنم بعدش رابطمون صمیمی میشه،، طاقت اخمهامو نداره😄💜🌼💜

چجوریه ک طاقت نمیارن شما اخم یا گریه کنین یا قهر باشین شوهر من به هیچیش نیس دو سه روز ک بگذره یهویی چشم تو چشم میشیم حرف میزنیم

چجوریه ک طاقت نمیارن شما اخم یا گریه کنین یا قهر باشین شوهر من به هیچیش نیس دو سه روز ک بگذره یهویی ...

نمیدونم چرااا،، ازاول همین بود شوهرت؟ ناراحت بودنی میشینی میحرفی باهاش تسکینش میدی؟ 

چجوریه ک طاقت نمیارن شما اخم یا گریه کنین یا قهر باشین شوهر من به هیچیش نیس دو سه روز ک بگذره یهویی ...

عشق و علاقشون زیاده. وقتی عشق زیاد باشه مرد خیلی هوای زنشو داره. نمیگم شما عشق و علاقه ندارین ولی تا اونجایی ک میدونم اینجوره 

نمیدونم چرااا،، ازاول همین بود شوهرت؟ ناراحت بودنی میشینی میحرفی باهاش تسکینش میدی؟ 

کلا ازش ناراحت شم یاناراحت شه بت حرف حل میکنیم ولی اگ دعوا بیاد دیگ دعواس و یه روز یا چند روز حرف نمیزنم

وای خیلیییی باحال عشوه میای اینجا خیلی خوشم اومد😁😁 ترکیدم از خنده😂😂😂👌

یه استیکر عشوه خرکی داشتم حیف پاکش کردم میفرستادم برات😆

2790
2778
2791
2779
2792