2777
2789
عشق و علاقشون زیاده. وقتی عشق زیاد باشه مرد خیلی هوای زنشو داره. نمیگم شما عشق و علاقه ندارین ولی تا ...

ما خیلی لج میکنیم مثلا چیزی میگم منتظر تا سوتی بدم یا میگ ناراحت شدم اونم همینطور منم ازش سوتی میگیرم

ما خیلی لج میکنیم مثلا چیزی میگم منتظر تا سوتی بدم یا میگ ناراحت شدم اونم همینطور منم ازش سوتی میگیر ...

مثلا امشب مامانم برامون شام فرستاد قیمه من خوردنی گفتم وای عجب چیزی شده گف ولی نظر من ب عکس لپه نپخته خوب و برنجم از دمش مونده 😑خیلی پررو ننه خودش سالی یبار دعوتمون میکنه خونش اینو بهش گفتم و یکم ناراحت شدیم ازهم.ولجبازی های بعدش بوجود اومد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کلا ازش ناراحت شم یاناراحت شه بت حرف حل میکنیم ولی اگ دعوا بیاد دیگ دعواس و یه روز یا چند روز حرف نم ...

ناراحت نباش عزیزم. ما ک اول راهه و دوس پسرمونه و قصدمون ازدواجه اگه قهر کنیم تا چن روز تو قیافه ایم. فقط نمیدونم چرا موقع قرار اخماش باز میشه مهربون میشه. اگه دعوا هم باشه ی روز قبل قرار از دلم در میاره 😁😁

فک کنم اونایی ک دعوا ندارن، عشق تو زندگیشون فوران کرده😁

ولی من دعوای کوچیک دوس دارم حس میکنم دونفر اگه اصلا دعوا نکنن ی نواخت میشه 😁

مثلا امشب مامانم برامون شام فرستاد قیمه من خوردنی گفتم وای عجب چیزی شده گف ولی نظر من ب عکس لپه نپخت ...

دوس پسرم خوبیش اینه اینجور مواقع ها ک سوتی میدم ی چی 18+ از تو سوتیم در میاره و با خنده تمام میشه. ولی لجبازی خیلیا دارن. ب گفته اون نصف دعواهای ما سر لجبازی و حرف گوش ندادنه منه. ی چیز طبیعیه. تو سعی کن سوتی هارو نادیده بگیری و برعکس بخندی. اگه عکس العمل نشون ندی اونم کوتاه میاد 

2790
2778
2791
2779
2792