2777
2789
عنوان

ظلم به بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 38 پست
اره والا اصلا حریم خصوصی نمیمونه برامون همش بین من و باباشه بدم میاد همش وسط باشه خیلی حرفها رو خب ن ...

عزیزم😂😂😂

خیلی خیلی درک می کنم.

بچه شیطون و کم خواب، سخته.

همیشه هم از طرف اطرافیان آدم محکومه که بلد نیستی بچه بخوابونی😐

۱ونیم ۲ سه سالشه هر جور هم تنظیم میکنم باز سر شب نمیخوابه

خیلی سخته کاش اینم دوا درمونی داشت شربتی چیزی 

چالش بامداد خمار                                          عضو گروه نارنجی 《وزن اولیه ۷۸ وزن هدف ۶۶》♡♡♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چهارتاش رو دارم .میدونم چی میگی . ولی شدنیه

خدا حفظشون کنه یکم به منم یاد بده از مدیریت هات 

چالش بامداد خمار                                          عضو گروه نارنجی 《وزن اولیه ۷۸ وزن هدف ۶۶》♡♡♡
عزیزم😂😂😂 خیلی خیلی درک می کنم. بچه شیطون و کم خواب، سخته. همیشه هم از طرف اطرافیان آدم محکومه ...

اتفاقا آنقدر شیطونه که همه درکم میکنن 

خدا حفظشون کنه یکم به منم یاد بده از مدیریت هات 

برنامه ریزی خیلیییی مهمه.

هیچی رو نذاری برای دقیقه ی نود .

و بدونی مثلا ۸ و نیم تا ۹ و نیم فقط باید بری تو اتاقش و تاریک باشه و در آرامش مناسک ! خواب رو بجا بیاری 

برنامه ریزی خیلیییی مهمه. هیچی رو نذاری برای دقیقه ی نود . و بدونی مثلا ۸ و نیم تا ۹ و نیم فقط بای ...

اونطوری که خودم زودتر خوابم میبره تازه بعضی وقتا شده من خوابم برده دخترم صدام کرده مامان داری خروپف میکنی🤣🤣🤣

من دختر کوچیکم ۲سالشه از وقتی از شیر گرفتمش خوابش خوبه روزا دو سه ساعت میخوابه شبم ساعت ۱۰و۱۱ میخوابه تا صب ساعت ۸یا ۹ باید کم کم باهاش کارکنی تا خوابش تنظیم بشه ،مال منم بچه خیلللی شیطونیه یعنی جوری ک خونه هیچکس نمیرم اینقد جیغ و داد میزنه همه شاکی میشن 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
اتفاقا آنقدر شیطونه که همه درکم میکنن 

واسه منم خیلی شیطون بود، خیلییییی.

اما دیگران چون بچه شون آروم بود، تو همه چی منو محکوم می کردن.‌

فکر می کردن خودشون خیلی همه چی بلدن و‌من نه.‌ و علنی می گفتن