2777
2789
عنوان

ظلم به بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 38 پست
روزا خيلي خستش كن تا شب خودش بيهوش بشه

وااااا نمیدونه چقدر شیطونه همش در حال بدو بدو هست تازه مهد هم میره

چالش بامداد خمار                                          عضو گروه نارنجی 《وزن اولیه ۷۸ وزن هدف ۶۶》♡♡♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارت غلطه اصلا ب زور نخوابون،صبح کمی زود تر بیدارش کنی خودش سر شب بیهوش میشه،مشخصه تا دیر وقت فیلم م ...

نه اصلا خیلی دیر بیدار بشم ۹ هست شبم نهایت ۱ خوابم

چالش بامداد خمار                                          عضو گروه نارنجی 《وزن اولیه ۷۸ وزن هدف ۶۶》♡♡♡
چند ساله است چطور میخوابونیش

۷ سالشه از همون نوزادی ساعت ۸ میخوابونمش باید بخوابه چطور نداره خونه باید قانون داشته باشه من بخاطر اینکه بچم ۸ میخوابه کلا تا ۵ شنبه نه جایی میرم شبا نه مهمون دعوت میکننم ۵ شنبه و جمعه میتونه شب دیرتر بخوابه هروقت دوست داشت

بچتو قبل ده بخوابون

تازه باباش راننده هست روزایی که خونه هست باباش دیگه اصلا نمیخواد بخوابه

پسرم 10 دخترم 8 سالشه الانم دارن بازی میکنن اخر سر باید به زور بخوابن تازه 8 صبح بیدارن 

اي جانم خدا حفظشون كنه برات عزيزم😍

كي بشه بچه هاي منم بزرگ و هم بازي بشن خداا🙏🏼

🌱خدايا هزاران مرتبه شكرت براي وجود عزيزانم🌱
خوشبحالت والا حسرت بدلم مونده دخترم ۱۲ بخوابه

مگه چند میخوابه

کارت غلطه اصلا ب زور نخوابون،صبح کمی زود تر بیدارش کنی خودش سر شب بیهوش میشه،مشخصه تا دیر وقت فیلم م ...

نه عزیزم، بچه های منم ۸ بیدار باشن، باز باید به زور ببرم بخوابونم.‌بچه کم خواب ، کم‌خوابه.‌ ذاتا بچه ها فرق دارن

به نظر من که ظلم نیست. خیلی هم لطفه. بچه دیر بخوابه هم برای رشدش خوب نیست، هم اینکه عادت بدی هست اگه ...

اره والا اصلا حریم خصوصی نمیمونه برامون همش بین من و باباشه بدم میاد همش وسط باشه خیلی حرفها رو خب نمیشه جلو بچه زد

ظلم اینه تا نصف شب بیدار بمونه ولی با آرامش بخوابونش و کنارش دراز بکش و مهربون باش

آرامش خیلی سخته خواهر 

زمان خیلی زود میگذره خواهر  خدا حفظشون کنه  اگه اختلاف سنیشون کم باشه خیلی هم بازیهای خوبی ...

انشالله خدا از دهنت بشنوه❤️٤ سالو نيم اختلافشونه

🌱خدايا هزاران مرتبه شكرت براي وجود عزيزانم🌱
۷ سالشه از همون نوزادی ساعت ۸ میخوابونمش باید بخوابه چطور نداره خونه باید قانون داشته باشه من بخاطر ...

خیلی عالیه تازه بچه تون دیگه عادت کرده فکر نکنم پنجشنبه جمعه هم زیاد بیدار بمونه