2777
2789
عنوان

آزمایش ایدز

1344 بازدید | 10 پست

سلام یه سوال من آزمایش immunology یا همون انتی بادی دادم تو ازمایشم راجب به نوع میکروب بود که اونم منفی بود چیز خاصی نبود ولی تو ازمایشم hiv اصلا نبود . الان من نگرانم .آیا hiv مثبته یا منفی. خواستید عکس هم میدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا نرمالی که  آزمایش هم حرفی از ایدز نداره فقط ببین ایدز خیلی کند فعال میشه. بعد رابطه نامط ...

یه رابطه حدود دو سال پیش داشتم اونم خیلی کوتاه بود تقریبا میشه گفت دخول هم نداشت و این آزمایش هم تازه انجام دادم و تا الان هم هیچ علائمی هم نداشتم .یعنی میشه گفت خطری وجود نداره .استرسش خیلی اذیت میکنه 

اره بابا نگران نباش  ولی یه آزمایش مخصوص بنویس خیالت راحت کن دیگه همیشه تو ذهنت نمونه

باشه خیلی ممنون از راهنماییتون چون بدلیل اینکه خانواده خیلی مذهبی دارم و هنوز مستقل نشدم و سنم زیاد نیست شرایط آزمایش دادن مخصوص ندارم مشکل اینه

باشه خیلی ممنون از راهنماییتون چون بدلیل اینکه خانواده خیلی مذهبی دارم و هنوز مستقل نشدم و سنم زیاد ...

خواهش می کنم ولی بببین برو دکتر عمومی بگو بنویسه یروز برو بده بعدشم نتیجه رو پاره کن بسوزون بره 😁

خواهش می کنم ولی بببین برو دکتر عمومی بگو بنویسه یروز برو بده بعدشم نتیجه رو پاره کن بسوزون بره 😁

باشه حتما ممنون از شما یه سوال الان یه مدتی نمیتونم آزمایش بدم تا شرایط اوکی شه میرم حتما میدم ولی به نظرتون امکان داره مبتلا باشم؟