2777
2789
عنوان

چرا تکون نمیخوره😥

206 بازدید | 21 پست

دیشب سه تا آپپول ریه ی بعدی رو زدم...امروز دیگه خیلی حرکتش کند شده😑همه میگن عادیه ولی بخدا من داره قلبم کنده میشه...

شیرینی هم خوردم...یکی دوتا خییییلی ریز...

میشه دعا کنید براش؟ممنون از همتون...

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

عادیه نترس 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عادیه سه تا بزنه خوبه چون وقتی بزرگ میشن جاشون تنگ میشه شیرنی بخور و به سمت چپ دراز بکش

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       
عادیه نترس 

میدونم بخدا خودمم میدونم ولی دست من نیست اصن!

خداکنه منو ببخشه میزنم رو شیکمم میگم شاید بیدار شه!

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

گرم نگه دار پهلوهاتو  شاید سردش شده  یه چیز شیرین بخور سمت چپت دراز بکش  تا ۲۰ دقی ...

قندم خیلی بعد امپول رفته بالا ولی بازم خوردم...نمیدونم کاش اصلا ربطی ب حرکت و اینا نداشت این امپوله...اینجوری ب هرکی میگم میگه عادیه!

عادیه سه تا بزنه خوبه چون وقتی بزرگ میشن جاشون تنگ میشه شیرنی بخور و به سمت چپ دراز بکش

خوردم الان دوباره...

اخه خیلی تحرک داره همیشه!

خدا بخیر کنه این چند هفته اخر ب سلامت تموم بشه من ببینمش سالم دنیا اومده ی نفس راحت از ته دل بکشم😮‍💨

میدونم بخدا خودمم میدونم ولی دست من نیست اصن! خداکنه منو ببخشه میزنم رو شیکمم میگم شاید بیدار شه!

خب برو بهداشت صدا قلبشو بشنو کتکش نزن

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

خب برو بهداشت صدا قلبشو بشنو کتکش نزن

بهداشت فقط سمت صبح بازه منم همیشه دست دست میکنم میگم الان خوب میشه الان خوب میشه!

ولی کلا منتظره من تاپیک بزنما! یکم داره میتکونه🤭خدایاشکرت

بهداشت فقط سمت صبح بازه منم همیشه دست دست میکنم میگم الان خوب میشه الان خوب میشه! ولی کلا منتظره من ...

بچه من که رسما مرض داره خونه تکون نمیخوره راه میوفتیم دو ساااعت تو ترافیک میرم دکتر میرسم جلو در مطب تکون میخوره 😒

بچه من که رسما مرض داره خونه تکون نمیخوره راه میوفتیم دو ساااعت تو ترافیک میرم دکتر میرسم جلو در مطب ...

مث همینه شیطون پوست منو کنده.

یه وقتایی ک زیر دلم درد میگیره ی چند ثانیه ی درد بدی میگیرم نفسم تنگ میشه مث الان نمیتونم نفس بکشم پشتمم درد میگیره تو هم همینجوری میشی؟

مث همینه شیطون پوست منو کنده. یه وقتایی ک زیر دلم درد میگیره ی چند ثانیه ی درد بدی میگیرم نفسم تنگ ...

نه ولی جدیدا پهلو به پهلو شدنی لگنم خیلی درد میگیره ساق و پاشنه پامم درد میکنه خسته شدم🤕

نه ولی جدیدا پهلو به پهلو شدنی لگنم خیلی درد میگیره ساق و پاشنه پامم درد میکنه خسته شدم🤕

من این درد شدید لگنو پارو از ماه۵دارم همراهم...ولی از وقتی امپول بتا زدم قطع شده😐

من این درد شدید لگنو پارو از ماه۵دارم همراهم...ولی از وقتی امپول بتا زدم قطع شده😐

😂😂بهت ساخته دیگه. راستی شیرینی‌جات زیاد نخوریا 

😂😂بهت ساخته دیگه. راستی شیرینی‌جات زیاد نخوریا 

اره امروز قندم گرفتم رفته بود بالا.ولی میگن موقتیه...