اره امروز قندم گرفتم رفته بود بالا.ولی میگن موقتیه...
من 29هفته زدم خیلی قندیجات مصرف کردم رفته بود بالا انسولین زدم دو دوز باز آزمایش دادم گفتن قندت خوبه دیگه نمیدونم چطوریه
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
من تازه زدم۳۳هفته همینجوریشم متفورمین میخورم ولی هرروز باید چک کنم ببینم چجوریه اگه خیلی رفت بالا ب ...
33که خوبه چرا زدی الکی
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
دکترم گفت بزن میدونی من سقط مکررم انقباض و درد و استراحت مطلقو...چی بگم!!!روزش خیلی درد داشتم ترسید ...
آهان خب پس خوب کاری کردی انشالله به سلامتی بغل بگیریش❤️
ممنونم تو هم همینطور. خیلی دعاش کن باشه؟لطفا... منم دعات میکنم
ممنون حتما عزیزم انشالله نی نی همه مامانا سالم بیاد بغلشون مال ماهم جزوشون