2777
2789
عنوان

چرا تکون نمیخوره😥

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 21 پست
اره امروز قندم گرفتم رفته بود بالا.ولی میگن موقتیه...

من 29هفته زدم خیلی قندیجات مصرف کردم رفته بود بالا انسولین زدم دو دوز باز آزمایش دادم گفتن قندت خوبه دیگه نمیدونم چطوریه

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

من 29هفته زدم خیلی قندیجات مصرف کردم رفته بود بالا انسولین زدم دو دوز باز آزمایش دادم گفتن قندت خوبه ...

من تازه زدم۳۳هفته

همینجوریشم متفورمین میخورم ولی هرروز باید چک کنم ببینم چجوریه اگه خیلی رفت بالا برم دکتر شاید انسولین بده.

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تازه زدم۳۳هفته همینجوریشم متفورمین میخورم ولی هرروز باید چک کنم ببینم چجوریه اگه خیلی رفت بالا ب ...

33که خوبه چرا زدی الکی 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

33که خوبه چرا زدی الکی 

دکترم گفت بزن

میدونی من سقط مکررم انقباض و درد و استراحت مطلقو...چی بگم!!!روزش خیلی درد داشتم ترسیدم زود رفتم زدمشون...

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

دکترم گفت بزن میدونی من سقط مکررم انقباض و درد و استراحت مطلقو...چی بگم!!!روزش خیلی درد داشتم ترسید ...

آهان خب پس خوب کاری کردی انشالله به سلامتی بغل بگیریش❤️

آهان خب پس خوب کاری کردی انشالله به سلامتی بغل بگیریش❤️

ممنونم تو هم همینطور.

خیلی دعاش کن باشه؟لطفا...

منم دعات میکنم

ممنونم تو هم همینطور. خیلی دعاش کن باشه؟لطفا... منم دعات میکنم

ممنون حتما عزیزم انشالله نی نی همه مامانا سالم بیاد بغلشون مال ماهم جزوشون