2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چی شده؟

من در حال طلاقم یعنی اخراشه از حانب خودم .منتظر رای دیوانم .بعد مهریمم بخشیدم الان دیروز دیدم طرفم تعدیل گزاشته اگه وقت رسیدگی بزارن برم چکار کنم یعنی نمیدونه مهرمو بخشیدم .قبلا یه بار دیگه هم زده بود ولی رد شد ولی حالا که بخشیدم 

من در حال طلاقم یعنی اخراشه از حانب خودم .منتظر رای دیوانم .بعد مهریمم بخشیدم الان دیروز دیدم طرفم ت ...

بابد بدونه چون تو رای نوشته میشه که چ مقدار مهریه رو بذل کردی رای طلاق صادر شده بود؟

هر وقت خواستید حرفی بزنید که حس کردید امکان داره باعث بشه دل یکی بشکنه ،یاد اون شعر مولانا بیوفتید ک میگه"دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است" ♡
اره ولی اعتراض گزاشت رفت دیوان .ولی دیروز ثنارو دیدم که تعدیل زده 

تو جلسه دادگاه  موضوع ب قاضی پرونده مهریه ات بگو   

هر وقت خواستید حرفی بزنید که حس کردید امکان داره باعث بشه دل یکی بشکنه ،یاد اون شعر مولانا بیوفتید ک میگه"دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است" ♡

با وکیل حرف زدی بخشیدی ؟ یا سر خود رفتی بخشیدی؟ مهریه رو بخشیدن خیلی وقتا به ضررته ها. مرد طلاقت نمیده . نبخشیده باشی میتونی در ازای بخشیدن حق طلاق بگیری . 

یه خانم مستقل و قوی 
من در حال طلاقم یعنی اخراشه از حانب خودم .منتظر رای دیوانم .بعد مهریمم بخشیدم الان دیروز دیدم طرفم ت ...

مگر چند بار تعدیل میزارن؟تعدیل میش بگی یعنی چی

بزرگ شدن, ارزو بچگیم بود ولی ب امتحانش نمی ارزید🥺
بابد بدونه چون تو رای نوشته میشه که چ مقدار مهریه رو بذل کردی رای طلاق صادر شده بود؟

میش بگید تعدیل چیه همون که واس مهریه اعتراض میزننه؟

بزرگ شدن, ارزو بچگیم بود ولی ب امتحانش نمی ارزید🥺
اره ولی اعتراض گزاشت رفت دیوان .ولی دیروز ثنارو دیدم که تعدیل زده 

خب اگه حکم طلاقت قطعی بشه وتوبری طلاقو ثبت کنی اونوقت مهریه نداری 

فعلا ک هنوز هست 

چرا همه رو بخشیدی خب

گریه مکن که سرنوشت گر مرا ازتو جدا کرد عاقبت دلهای ما باغم هم آشنا کرد.....
با وکیل حرف زدی بخشیدی ؟ یا سر خود رفتی بخشیدی؟ مهریه رو بخشیدن خیلی وقتا به ضررته ها. مرد طلاقت نمی ...

اره .مهریه هم بهش فشار نمیاورد سالی یه سکه شد که اهرم فشارم نبود