2777
2789
عنوان

کات کرد باهام

1971 بازدید | 35 پست

۵ ماه با هم بودیم روزای خیلی خوبی داشتیم ب قول خودش بهترین روزا..خوش می‌گذشت و همو دوس داشتیم ماهی حدود دو سه بار دعوا میکردیم ک نهایت قهرمون دو روز بود و تموم میشد میرفت 

این سری ی دعوای مسخره کردیم اونم سر دیگران..اون ازم معذرت خواست ولی من قهر کردم..قهر ک کردم این تصمیم گرفت کات کنیم..خیلیم جدی 

بعد دو روز باهاش حرف زدم ک آشتی کنیم ولی چندین بار تکرار کرد ک ما اخلاقمون ۱۸۰ درجه فرق داره و آینده ای با هم نداریم و باید جدا بشیم😑هرچی گفتم قبول نکرد و جدی بود..حتی بهونه های دیگه ام آورد برگشت گفت خانواده من راضی نمیشن ما ازدواج کنیم تو یک سال از من بزرگ تری و شهرت ی ساعت با ما فاصله داره😐در حالیکه این کاملا الکیه همیشه ی درصدم این حرفو نمی‌زد..

دیروز از طریق دوستش فهمیدم ک بهش گفته بود واسه من تموم شده س و ما با هم نمیسازیم..از اولشم اشتباه بود و..

حالا با همه این اوصاف ب نظرتون چرا اینجوری کرد پشیمون میشه برگرده؟من حالم بده ولی میریزم تو خودم 

دیگه ام اصلا نمیخوام بهش پیام بدم تا خودش بیاد😢💔همش خاطره هامون یادم میاد و بهش فکر میکنم 

تعداد رای : 13
نظرسنجی
آره
3
23%
نه
10
76%
:)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینا همش بهانست کسی که بخوادت کوه هم برای به دست آوردنت جابه جا میکنه ......یه نفرم برا من بهانه آورد و رفت الان حتی قیافشم یادم نمیاد 

خداروشکر که رفت 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed

به نظرم خودت کوچیک نکن اصلا پیام نده اگه برگشتم قبول نکن من با یه نفر هفت سال باهم بودیم کات کرد ورفت دوماه بعد برگشت ولی برامن تموم شده بود بااینکه عاشقش بودم ولی کسی که رفت ورابطه ای که تمام شد دیگه ارزش نداره

اسی چجوری ماهی ۳بار دعوا میکردین😐🤔

ما روزی یبار دعوا داریم😂😂😂البته۲تامون مقصریم

بنظرم علاقمون باعث شده که بخاطر دعواها کات نکنیم،البته دعواها خیلی جزیین چیزای بزرگی نیستن

مثلا اختلاف نظرمون زیاده

دلتنگ آواز قو🦢