2789
عنوان

آشوب جاری 😐😶

2469 بازدید | 33 پست

سلام دوستان، میخام یه موضوعی رو بگم و باهاتون مشورت کنم، چند روز پیش من و جاری کوچیکه با کمک یکی از اقوام میخاستیم جاری بزرگه رو امتحان کنیم، چشمتون روز بد نبینه یعنی تا تونست پشت سرمون حرف زد از قیافمون بگیر تا اندام بدنمون و نوع پوشش مون، خلاصه یه جوری حرف ادامه دار شد ک حتی ما مقصر شدم ت قضیه، 😂بالاخره اون روز تموم شد و جاری کوچیکم بحث و بالا اورد با مامانش گفته بود، چون از مادر پدرامون هم بد گفته بود🤦🏿‍♀️خلاصه مادره زنگ میزنه ب جاریه و همه چی و میگه میگع موقع چت اونا دوتا جاری کنار هم بودن و خلاصه کنم ماجرا ب عذر خواهی باز میشه و تمام. حالا من واقعا موندم چطور با جاری ک تا این حد بیشعوره رفتار کنم  لطفا کمکم کنید، چون بالاخره ک با هم رودر رو میشیم و من واقعا ب جای اون خجالت میکشم 😥

چࢪا مث خودتون ࢪفتاࢪ میکنم بہتون بࢪ میخوࢪہ?¿:/

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کارهمتون ازپایه اشتباه بوده 

مخصوصاکارمادرجاریه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

کار شما اشتباه بوده که یه نفرو میخخواستین امتحان‌کنید 

چه کار چیپ و‌بی فرهنگی 

بیکارید سر خودتون گرم کنید جنجال به پا نکنید 

برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید الهی خدا هر ارزویی دارین براورده کنه

واقعیتش کارشمادرست نبوده چرابایدامتحانش کنید مگه شوهرته این بحثاتواکثرخونه هاهست حتی بعضیااتفاقیم اگه بشنون نشنیده میگیرن که حرمتاحفظ بشه حداقل بخاطرشوهراتون حالاشماباهم نشستید امتحانشم کردید