2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲۴ سالمه میخوام مانتو کتی کوتاه با شلوار بگ یا بوتکات بگیرم شایدم هردوتاش با کفش عروسکی کتونی عینک موهامم جلوشو رنگ کنم ناخونامم کاشته اوف عید  چه تیکه‌ای بشم من🤣🤣🤣 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

کدوم رو بیشتر دوست داری همون انتخاب کن 

خب باید بهمم بیاد🥲😂 وگر نه خودم دوست داشتم اصلا کت و شلوار بپوشم مدلشو میزارم ولی خب قدم کوتاه بهم نمیاد اینجوری

منم دوسال ازت بزرگترم کلا اینجوری می‌پوشم خیلی خوبن هر کدومو که انتخاب کنی 

میگویند ب عقایدم احترام بذار! میگویم تو حتی نمی‌دانی عقایدت چیست!مختلف الاضلاعی ک هر زاویه اش ب چندسو است!___آفتاب پرستی ک در شب ماه را میپرستد___ حاصل عشق مترسک ب کلاغ مرگ یک مزرعه است...  
خب باید بهمم بیاد🥲😂 وگر نه خودم دوست داشتم اصلا کت و شلوار بپوشم مدلشو میزارم ولی خب قدم کوتاه بهم ...

کت و شلوارو فقط باید جاهای رسمی و مهمونی اینا بپوشی ولی این مدلی هارو هم ترکیبی میتونی بپوشی هم همه جا

میگویند ب عقایدم احترام بذار! میگویم تو حتی نمی‌دانی عقایدت چیست!مختلف الاضلاعی ک هر زاویه اش ب چندسو است!___آفتاب پرستی ک در شب ماه را میپرستد___ حاصل عشق مترسک ب کلاغ مرگ یک مزرعه است...