2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

۲۴ سالمه میخوام مانتو کتی کوتاه با شلوار بگ یا بوتکات بگیرم شایدم هردوتاش با کفش عروسکی کتونی عینک موهامم جلوشو رنگ کنم ناخونامم کاشته اوف عید  چه تیکه‌ای بشم من🤣🤣🤣 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

کدوم رو بیشتر دوست داری همون انتخاب کن 

خب باید بهمم بیاد🥲😂 وگر نه خودم دوست داشتم اصلا کت و شلوار بپوشم مدلشو میزارم ولی خب قدم کوتاه بهم نمیاد اینجوری

منم دوسال ازت بزرگترم کلا اینجوری می‌پوشم خیلی خوبن هر کدومو که انتخاب کنی 

میگویند ب عقایدم احترام بذار! میگویم تو حتی نمی‌دانی عقایدت چیست!مختلف الاضلاعی ک هر زاویه اش ب چندسو است!___آفتاب پرستی ک در شب ماه را میپرستد___ حاصل عشق مترسک ب کلاغ مرگ یک مزرعه است...  
خب باید بهمم بیاد🥲😂 وگر نه خودم دوست داشتم اصلا کت و شلوار بپوشم مدلشو میزارم ولی خب قدم کوتاه بهم ...

کت و شلوارو فقط باید جاهای رسمی و مهمونی اینا بپوشی ولی این مدلی هارو هم ترکیبی میتونی بپوشی هم همه جا

میگویند ب عقایدم احترام بذار! میگویم تو حتی نمی‌دانی عقایدت چیست!مختلف الاضلاعی ک هر زاویه اش ب چندسو است!___آفتاب پرستی ک در شب ماه را میپرستد___ حاصل عشق مترسک ب کلاغ مرگ یک مزرعه است...  
2790
2778
2791
2779
2792