2777
2789
خودمم تیپم اینجوریه ولی نمیدونم چی بپوشم شما نظری مدلی نداری؟

اون دوتا عکس دومی خوبه ولی اولی نه 

چند روز پیش رفته بودم یه مرکز خرید پررر دخترای همسن و سال شما حالا نمی‌دونم فلسفه ی اینهمه دختر و پسر تو رنج سنی ۱۳_۱۴ چی بود که اونجا بود ولی تیپشون خیلی بامزه بود 

شلوار بگ کفش اسپورت کاپشن یا کت جین کوتاه خیلی بانمک بودن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای وااای،🤣🤣سنت ۱۵ هس؟؟؟😂😂😂😂فکر کردم میپرسی به مدت ۱۵ سال میخوای یه لباس بخری بپوشی کدومش مناسبتره🤣🤣🤣🤣🤣😅😅😅😅😅😅

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم
کت و شلوارو فقط باید جاهای رسمی و مهمونی اینا بپوشی ولی این مدلی هارو هم ترکیبی میتونی بپوشی هم همه ...

کلا استایلشو دوست دارم مینیمال خوبه ولی نمیدونم‌چجوری باشه😂🥲

۱۵ سالته این لباسا زیاد واست جالب نیس شلوار بگ بگیر کتونی سفید پیراهن اونایی که شبیه پیراهن مردنه‌ان خیلی قشنگ میشه مانتو کتی واسه دختر ۱۵ سالع جالب نیست

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

۲۴ سالمه میخوام مانتو کتی کوتاه با شلوار بگ یا بوتکات بگیرم شایدم هردوتاش با کفش عروسکی کتونی عینک م ...

دیگه برا عید بگ و بوت کات مد نیست 

مانتو کوتاه با شلوار پارچه ای راسته کوتاه مدت شده و کفش عروسکی و کالج

نمیدونم اصن چجوری باشه خب

همینایی که گذاشتی خیلی خوبن من امتحان کردم خوبه میشه 

ولی خودم الان هیچ برنامه ای واسه عید ندارم هیچی

میگویند ب عقایدم احترام بذار! میگویم تو حتی نمی‌دانی عقایدت چیست!مختلف الاضلاعی ک هر زاویه اش ب چندسو است!___آفتاب پرستی ک در شب ماه را میپرستد___ حاصل عشق مترسک ب کلاغ مرگ یک مزرعه است...