2777
2789
عنوان

کنکوریا

208 بازدید | 26 پست

بچه ها هر تجربه ی مفیدی دارین دراختیارم بزارین 

بشدت صفرم و میخوام شروع کنم 

رشتم تجربیه

امیدوارم انرژی خوب کائنات بهتون برگرده♥️

علاوه بر موضوع بالا ، شده تو دوران کنکور میل جنسیتون اذیتتون کنه بخصوص تو زمان پریودی ، طوری که نتونید تمرکز کنید !

جواب هردوتا سوالمو بدین♥️

اگه دوست داشتی کانالمو ببین 

مطالب کنکوری توش میذارم هر از گاهی

کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم منم کنکوریم میخوام گوشیمو وردارم 

رستگار رحمانی رو که میشناسی رتبه برتر سال ۸۸

از همین بهمن ماه شروع کرد قبول شد اونم رتبه ۱😍

الان همکاره دکتر سمیعیه 

سعی کن جای که میخوابی درس نخونی 

بله مام یجورایی حواسم پرت میشه اما اراده قوی همه اینارو نادیده میگیره تغیزیت رو سالم کن سعی کن قرص اکتی ایرون یا اومگا سه مصرف کنی 

اب زیاد بخور که خدا کمکون کنه 

از روزی سه کتاب شروع کن بعدا اهسته وه پیوسته شروع کن 

منم خودم صفر صفر بعداز پنج سال دوری از درس شروع کردم خوندن

هدفمم سال آینده کنکور ۱۴۰۳ هست امااز الان شروع کردم‌خوندن

تودوران پریودی هم دوروز اول اصلا‌نمیخونم 

یعنی راستش اصلا نمیتونم از رختخواب بلندشم چ برسه درس

سلام عزیزم منم کنکوریم میخوام گوشیمو وردارم  رستگار رحمانی رو که میشناسی رتبه برتر سال ۸۸ از ...

بعد مثلا سه روز بعد یه کتاب دیگه اضافه کن تا ۵کتاب ببر ازمون گاج یا قلم چی شرکت کن روزی پنجاه تست شروع کن تست بسیار مهمه اگر  ضعیفی از مبتکران استفاده کن اگر زرنگی خیلی سبز تست کار کن 

منم خودم صفر صفر بعداز پنج سال دوری از درس شروع کردم خوندن هدفمم سال آینده کنکور ۱۴۰۳ هست امااز الا ...

من میتونما تو دوران پریود سخت هس ولی میشه 

اما نیاز جنسیم اون زمان فوران میکنه نمیدونم چیکارش کنم کلا اصلا جدا از کنکور وحشتناک اذیتم میکنه مجردم هستم

سلام عزیزم منم کنکوریم میخوام گوشیمو وردارم  رستگار رحمانی رو که میشناسی رتبه برتر سال ۸۸ از ...

وای منم خیلی امیدوارم ، فقط امیدوارم که بشه 

حالا تجربه ای چیزی داری بگو از خوندن و تست زدن و سبک زندگی و ..

من میتونما تو دوران پریود سخت هس ولی میشه  اما نیاز جنسیم اون زمان فوران میکنه نمیدونم چیکارش ...

سلام 

هر عاملی که باعث میشه این مشکل برات به وجود بیاد رو دور کن از خودت . مثلا من هر وقت میرم تو یوتوب و اینستا و یا فیلم کره ای میبینم این جوری میشم و دیگه درس برام بی اهمیت میشه . اگه رو هدفت جدی هستی ، روی حذف عواملی که به درست لطمه میزنه تردید نکن حتی اگه دوستات باشن . مثلا میتونی بعد از کنکور با دوستات باشی ولی اگه حواست رو از درس پرت میکنن باید باهاشون حرف بزنی یه مدت پیشت نیان 

کافه هم بهتره که نری 

وای منم خیلی امیدوارم ، فقط امیدوارم که بشه  حالا تجربه ای چیزی داری بگو از خوندن و تست زدن و ...

مثلا برنامه ریزی داشته باش یه دفتر تهیه کن هر کاری میکنی بنویس 

تست هارو تحلیل کن دلیل نادرستی تست هارو یا داشت کن دلیل درستی رو یاداشت کن

به کلماتی مثلا اغلب بعضی برخی بیشتر کمتر مهم ترین 

دقت کن چون تو تست ممکنه ب جای برخی بگه اکثر حواست باشه