2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 26 پست
سلام  هر عاملی که باعث میشه این مشکل برات به وجود بیاد رو دور کن از خودت . مثلا من هر وقت میرم ...

حالا من نه فیلمی میبینم نه چیزی 

حرفات تاثیرگذار بود مرسی♥️♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم پیش مشاور هم بری برات میتونه مفید باشه . احتمال اینکه اشتباه کنی کمتر میشه و پیچ و خم کنکور رو هم بهت یاد میده . البته به شرطی که مشاور خوبی باشه . اگه دیدی فقط دنبال پول اند و ... کلا سمتشون نرو بیشتر اشتباه میکنی

همین الان شروع کن موهاتووو بالا سرت ببندووو کتابتو بیار از اون کتابی که دوس داری شروع کن سعی کن  ...

منم رفتم بخونمممم کنکوری جونممم ایشلااااااا خبر قبول شدنتووو ببینممممم گلمممم ارزو پزشکی رو برات میکنممممم

سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه✨️💚

میخوام یه وبینار بذارم برای بچه های کنکوری

آموزش برنامه نویسی درست

مباحثی که بهتره تو زمان باقی مونده خونده بشه

درکل چه کارهایی باید تو زمان های باقی مونده انجام داد

منابع خوب معرفی میشن ، و درمورد تمام عوامل حواس پرتی ، راه مقابله باهاش و چگونگی حفظ پیوستگی باهم صحبت میکنیم

و به تمام سوالاتون پاسخ داده میشه

بعد از تموم شدن برنامه مینویسید و برای من میفرستید ، من هم چک میکنم اگر اشکالی داشته باشه اصلاحش میکنم و راهنمایی میکنم که براتون کدوم مباحث بهتره یا بهتره چجوری برنامه بنویسید .

وبینار توی ۳ روز یکشنبه دوشنبه و سه شنبه(۳ جلسه) برگزار میشه✨️🍫

هزینه رایگان هست🌱💕

خوشحال میشم حتی یک ذره هم شده کمکتون کنم🦋❤️

برای رزرو پیوی  پیام بدین✨️💕

تلگرام:@fatemeh_karimie

ایتا و روبیکا:@fatemeh_karimik

تاریک ترین لحظات شب درست قبل از طلوع خورشیده... مشاور کنکور
من میتونما تو دوران پریود سخت هس ولی میشه  اما نیاز جنسیم اون زمان فوران میکنه نمیدونم چیکارش ...

برعکس من ک نیاز جنسی رو خیلی خیلی کم حس میکنم

بنظرم بهتر تنها نباشید و همچنین سعی کنید اینقدر مشغول باشید ک اصلا وقت فکرکردن بهش نداشته باشید

ببخشید راستش خیلی اطلاعاتی در این مورد ندارم ک راهنمایی کنم