2777
2789
عنوان

عفونت زنان

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 23 پست

من هیچ ترشحی ندارم ولی موقع رابطه یه هفته ای هس ک درد شدید و سوزش دارم. ممکنه عفونت باشه؟ خیلی مواد شوینده میزنم ب خودم وسواس دارم. یا خشکیه ؟کسی اطلاعی داره؟

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

به نظرم باید برید دکتر زنان خوب  اینطوری که تشخیص داده نمیشه باید ببینید مشکل از چیه خشکی واژن یا عفونت  هرکدوم درمان های خودشو داره بعدم شستن زیاد ناحیه واژن اصلا کار درستی نیستش. من دکترم ندا مقتدری هستش تو درمان عفونت معجزه میکنه عفونت گرفته بودم هرچی کرم و دارو بگی استفاده کرده بودم . خداروشکر از وقتی رفتم پیشش دگ الان 6 ماهه عفونت ندارم.

به نظرم باید برید دکتر زنان خوب   اینطوری که تشخیص داده نمیشه باید ببینید مشکل از چیه خشکی واژ ...

چی بهتون پیشنهاد کرد و انجام دادین میشه بگید؟؟؟

من کپسول چرک خشک کن میخوردم اونجور شده بودم الان دیگه چرک خشک کن نمیخورم قط شده عفونتم

چی بهتون پیشنهاد کرد و انجام دادین میشه بگید؟؟؟ من کپسول چرک خشک کن میخوردم اونجور شده بودم الان دی ...

من پلاسما استفاده کردم ولی خب درمان واسه هر کسی فرق میکنه به خاطر همین فقط دکترمو گفتم که تشخیثش خوب بودش چون ممکنه عفونت از چیز دیگه ای اومده باشه این روش جواب نده 

به نظرم باید برید دکتر زنان خوب   اینطوری که تشخیص داده نمیشه باید ببینید مشکل از چیه خشکی واژ ...

منم عفونت خیلی زیادی داشتم دائما هم میرفتم این دکتر اون دکتر ولی خب وقتی که تشخیص دکتر زنان خوب باشه خیلی جلو می افتی