2777
2789
عنوان

دیسک کمر

132 بازدید | 7 پست

خانوما یک ماهی هست فهمیدم دیسک کمر دارم تو این یک ماه هر روز درد داشتم گاهی کمتر گاهی بیشتر دکتر خوب تو مشهد سراغ دارین یا اینکه چیکار کنم نتیجه بگیرم دوتا بچه کوچیک دارم خسته شدم

نوبت دات آی ار

اسامی ارتوپدها و متخصص معز و اعصاب و ستون فقرات مشهد را سرچ کن ببین دیگران چه نظراتی دادن

در کل پیش دکتر باتجربه برو

میگن یک درصدی از دیسک کمر طبیعی هست نمی دونم از شما چقدر هست

من خودم درگیر بیماری بدی هست اصفهانم اگه میری حرم برای شفام دعا کن

بالاخره روزی کسی را می یابی که گذشته ات را کنار می گذارد زیرا می خواهد آینده ات باشد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان کمر درد و زانو درد رو همه دارن ، چیز عجیبی نیست ! منم دارم و مدارا میکنم باهاش

اخه من نگفتم عجیبه که ولی درد دارم بچم 6 ماهشه اون یکی 3 سالشه من حتی نمیتونم ی بیرون برم مث پیرزنا افتادم تو خونه 

نوبت دات آی ار اسامی ارتوپدها و متخصص معز و اعصاب و ستون فقرات مشهد را سرچ کن ببین دیگران چه نظراتی ...

انشاالله دعای خیر امام رضا بهمون برسه همه مریضا خوب بشن😢😢😢

دو هفته کامل استراحت کن بدو پخت و پز ... توالت فرنگی... کتونی بپوش ...برو ارتوپدی بگو کفه مخصوص پا خودم می‌خوام برات بسازن بنداز کف کتونیت ...دمپایی مخصوص برات درست کنن خونه پا کن خوب میشی ...بچه هم بغل نکن

😊😊