2777
2789

یه خانواده گوه منزوی آشغال دارم

نه میتونن با خودشون درست ارتباط برقرار کنن نه با دیگران

یه مامان دیوونه ساده اخلاق سگی

یه بابای بدتر 

یه داداش حروم زاده

دکتر پوپولیان هستم مشاور رابطه💵ازدواج💵طلاق💵شوهرپولدار💵

تو این سن نیاز به یه همدم آرامش عشق دارم

ولی اینا من رو بدبخت کردن و همینجور بدبخت میمونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آروم باش چی شده؟😥 

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

چه خبرهه

آرامتر

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

تو این سن نیاز به یه همدم آرامش عشق دارم ولی اینا من رو بدبخت کردن و همینجور بدبخت میمونم

چند سالته ؟

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

بابا اینارو که اینجا میگید مردا ردیف ردیف درخواست دوستی میدن  هیچکسم جز خودت تو این مورد نمیتو ...

شعار نده لطفا

توی ایران اونم یه شهر کوچیک یه دختر چه غلطی میتونه کنه،؟؟

چه تغییری؟

دوس دارم یه مرکز یا موسسه واسه دخترایی مثل خودم بزنم ک تحمل نکنن بزنن بیرون و توی اون مرکز استعداداشون شکوفا بشه تا جوونیشون تووخانواده سمی هدر نره

برام دعا کنید خوشبخت بشم.الهی در حق خودتون استجابت بشه

عشق رو که به دست اوردی دوباره تاپیک میزنی عشق بداخلاق و .... خانواده ام فقط ..😑🙄

پزشکان اعلام کردند ،                                                         اگر در مورد دیگران قضاوتی نکنید ،                                      لال نمیشوید ⁦(⁠●⁠_⁠_⁠●⁠)⁩                                                         اگه با حرف من مخالفی ریپ نزن ⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁠❤⁩
دوس دارم یه مرکز یا موسسه واسه دخترایی مثل خودم بزنم ک تحمل نکنن بزنن بیرون و توی اون مرکز استعداداش ...

زمانی میاد اما اون مکان ها اما مامیشم مادر های آینده و انقد با بچه هامون خوب هستیم که نیازی ندارن دیگه ...