2777
2789
عنوان

تکونای نی نی دوساعته تمومی نداره

191 بازدید | 18 پست

جای نگرانی نیست؟اخه اولین باره هی تکون میخوره وآروم نمیشه☹️

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوخی🥺😀

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بگیر بخواب تا فرصت هست استفاده کن وقتی بیاد باید تا صبح بیدار باشی ...من تو بارداریم حتی یک شب هم بیدار نشدم تا صبح تخت میخوابیدم بعدش دهنم سرویس شد با شب بیداری 😩

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

حساس نباش بابا من یک روز تکون ها خیلی زیاد هست یک روز باید بزور چک کنم ببینم چرا تکونی نیست سخت نگ ...

اره دقیقا همینطوره بارداری چقد استرس داره😭

اوخیی😍🥺پیش فعاله

وااای نه پسرم تکوناش شدید بود همیشه الانم خیلی شلوغه،اینیکی خدا کنه آروم باشه همیشه هم آروم بوده الان نمیدونم اونم مث گشنشه انگار😂

بگیر بخواب تا فرصت هست استفاده کن وقتی بیاد باید تا صبح بیدار باشی ...من تو بارداریم حتی یک شب هم بی ...

اره یسال اولش خیلی سخته خداکمکمون کنه

عزیزم انشاالله بارداریت بسلامتی طی بشه برام دعا کن انشاالله منم زودتر باردار بشم و بچه سالم و صالح ...

انشالله عزیزم بزودی زود طعم مادرشدنو میچشی برات ده تا صلوات فرستادم

خب یه چیزی بخور😅گناه داره😃

روم نمیشه برم بگم گشنمه امشب شوهرم نبود خونه مادرشوهرمم