2777
2789
عنوان

لعنت به این درد که نمیذاره دو دیقه چشم رو هم بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 38 پست
نافتو با روغن سیاه دانه ماساژ بده کاچی بخور زنجفیل دارچین دم کن بخور.گیاه دم اسب و بومادران قبل پریو ...

من شکممو با روغن سیاهدونه ماساژ دادم قسمت رحم و تخمدان نمیدونستم تو ناف باید بریزم

کاچیم دو سه روزه هرروز دارم میخورم زنجفیلو دارچینم خوردم هیچ کدوم اثر نداره

فقط دم اسبو بومادران رو امتحان نکردم الان نداریم ولی یادداشت میکنم برای ماه بعد تهیه میکنم چجوری باید مصرف شه باید دم کنم مثل چایی؟

چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بچه ها دخترا از چند سالگی پریودشون منظم میشه.؟ مثلا طبیعیه یه دختر 16 ساله هر 3 یا 4 ماه پریود بشه؟& ...

اگه کمتر از یسال از اولین پریودش میگذره اره طبیعیه سال اول منظم نیس وای اگه بیشتره باید بری دکتر

اگه کمتر از یسال از اولین پریودش میگذره اره طبیعیه سال اول منظم نیس وای اگه بیشتره باید بری دکتر

رفته دکتر ازمایشاش طبیعی بوده سونو هم خوب بود مشکلی نداشت

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
رفته دکتر ازمایشاش طبیعی بوده سونو هم خوب بود مشکلی نداشت

خب خداروشکر که طبیعی بوده پس حتما مشکلی نیس فردا تاپیک بزنین خانما اطلاع داشته باشن راهنماییتون میکنن 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز