2777
2789
عنوان

لعنت به این درد که نمیذاره دو دیقه چشم رو هم بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 38 پست
کلا پریود خر است

میمونه الاغه اسبه گاوه اردکه مار پیتونه شترمرغه شغاله عنکبوته اسب آبیه😑

چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

کاش واسه من سیل بود ولی درد نداشت هرچند سیلم هست دردم داره ترجبح میدم درد کل ۳۲تا دندونو تحمل کنم نه ...

عزیزم اگه دردت جوریه که با ژلوفن یا دمنوش و کیسه اب گرم خوب‌نمیشه حتما یه دکتر برو سونو بده ممکنه کیست باشه

ممنون عزیزم حالم انقدر بده که هر لحظه فکر میکنم قراره بمیرم😢

دور از جونت منم الان داشتم میگفتم خدایا جونمو بگیر راحتتر ازین درده😫

عزیزم اگه دردت جوریه که با ژلوفن یا دمنوش و کیسه اب گرم خوب‌نمیشه حتما یه دکتر برو سونو بده ممکنه کی ...

با قرص باید چندتا بخورم تا اثر کنه وقتیم میخورم بیشتر اذیت میشم تبدیل میشه به لکه بینی جای هفت روز ده روز طول میکشه در حالت طبیعیم که فقط دو سه روز اول درد دارم با قرص این دردا تا روز پنجم شیشم میمونه واسه همین ترجیح میدم بدون قرص درد بکشم 

دکترم رفتم دوجای مختلف رفتم دوباره سونو دادم مشکلی نیس از چندروز قبلو روزای اولم رعایت میکنم سردی نخورم دمنوش بخورم ورزش میکنم نمیدونم روغن سیاهدونه بزنم رحم گرم شه و این حرفا ولی انگار فایده ای نداره مادرمم مجردیش از خودم بدتر بوده بعد از ازدواج خوب شده

شیاف دیکلوفناک بذار هیچ دردی نداری دیگه

با قرص مسکن که پریودم بهم میریزه ظیافو امتحان نکردم تا حالا

البته الانم نداریم باید پریود بعدی امتحان کنم😑

روحی هم می ریزی بهم؟

اره یکی دو روز قبل از پری و دو سه روز اول یکم بی اعصابو افسردم بعد اوکی میشه خودش

حتما امتحان کن . من دل دردهای بدی داشتم ولی الان دیگه راحتم

باشه ممنونم

خداروشکر بت ساخته

وای انشالله که برطرف شه من همون ماهی یبارشم با گریه میگذرونمو تحمل میکنم تصور ده دوازده روز یبار پری ...

نافتو با روغن سیاه دانه ماساژ بده کاچی بخور زنجفیل دارچین دم کن بخور.گیاه دم اسب و بومادران قبل پریودی بخور من اینکارا رو کردم اللن دوسه باره پریودیام بدون درد شدن من هربار تمام همسایه ها میفهمیدن پریود شدم بس که حالم بد میشد...

کیسه اب گرم بذار. پروفن بخور

قرص نمیتونم بخورم عزیزم ممنون

کیسه رو یکی دیگه هم گفت اگه تونستم پاشم میرم میارم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز