2777
2789
عنوان

دلم عجییب گرفته

304 بازدید | 21 پست

با دوتا دوستام قرار بود بریم مسافرت

یکیشون بلیت برای دیشب گرفت از ماه پیش من خرچیییی تو این یک ماه گفتم من مرخصی ندارم تروخدا بنداز امشب گف نه مرخصی بگیر

هرچی گفتم یه شب ویرتر بریم  قبول نکرد اخرم من نرفتم

دیشب رفتن زنگم نزدن خداحافظی

با یکیشدنم مثلا خیلییی صمیمی بودم خیلییی در حد خواهر

هی پشت هم استوری میزارن

شما بودید چیکار میکردید؟نگید کات چون بعد ۶ سال دوستی و یجورایی زندگی برام سخته

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8982526/اگر-دلتون-گرفت-فقط-این-کار-رو-انجام-بدین

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رابطه دوستی تو خانما اینطوریه هر جا برای خودشون بهتر باشه دیگه بنظر و خواستت اهمیت نمیدن حتی ممکنه خودتم بذارن کنار 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

میفهمم حس ت رو ولی اینکه گفتی کات نمیشه میشه منم با دوست ۹ ساله م خدافظی کردم 

البته من نمیگم حرف نزن دیگه باهاشون فقط خواستم بگم میشه.. :) 

زندگی خیلی تلخ تر از این حرفاست و ما خیلی تنهاییم :) 

سبز خواهیم شد از جایی که زخم خوردیم🌱خدایا شکرت ❤