2777
2789
عنوان

اگه قرار باشه از زندگیت فیلم بسازن

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطعا درام  افسانه پاکرو  اسمشم دختر آفتاب

wowالان تو ذهنم یه دختر خیللللی زیبا نقش گرفتی

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

لیلا حاتمی

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

گلشیفته فراهانی درام اسم فیلم مغرور تنها

👌🏻صدای گلشیفته رو خیلی دوس دارم

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼
مهراوه شریفی نیا درام اجتماعی اسمشم اسم کاربریم مخفف اسمم

مهراورو خیلی دوس دارم😍

مریلا زارعی .عاشقانه.اکشن 😂😂😂😂

مای گااااد چیکار میکنی ک فراره فیلمت اکشن شه😂😂

مهراورو خیلی دوس دارم😍

منم

فک کنم یکم شبیهشم

ولی اون خیلی بهتره💔

تاریک ترین لحظه ی شب، نزدیکترین لحظه به طلوع خورشیده! زمان همه چیزو درست میکنه بهت قول میدم رفیق! .                                     هکرمغز،شرلوک هلمز،شایانی و فاطمه صابر عزیزم من دلم تنگ شده میشه برگردین؟/:
یا خداااااا 😂خوبه کل شمالو ب اتیش نکشیدین دچست داشنی بازم برامون تعریف کن ماهم فیض ببذیم

وقتی آنیش گرفت ویلا عروس خاله م از ترس نجات جون خودش و پسرش فقط تا تونسته بود فاصله گرفت باور کن ده کیلومتر اونور تر پیداش کردیم 😂😂😂😂

روز اول بود رسیده بودیم گفتیم خدایا چیکار کنیم برگردیم یعنی ءتیش سوزی شد 

همه گفتن نه و رفتیم یه ویلای دیگه گرفتیم داشتیم جوجه سیخ میزدیم بچه یکی از فامیلا پیش من نشسته بود سیخ های آماده رو گذاشتم روبروش دوسه سال ش بود بچه 

یهو جیش کرد شلوار پاش نبود قشنگ پاشید روی جوجه ها 

دیگه منو پسز خالمم صداشو در نیاوردیم 😕

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۷😪تو ی تاپیک هایی که سوالات پیش پا افتاده میپرسن یا نشون میده طرف دانش آموزه اگه برم هم بدون هیچ نظر و لایکی ترکش میکنم ❌از روانشناسی و سوالات حقوقی سر در میارم سوالی بود بپرسید 🙏🏽مطمینم روزی استخدام رسمی میشم و بعنوان معلم رسمی مشغول به کار خواهم شد 😍رک و راست نظر میدم اعصابم ندارم 😄
دعوا کشتی جنگ 😂😂😂

😂😂😂بزن بهادری هستی واسه خودت پس

😂😂😂بزن بهادری هستی واسه خودت پس

نه ولی اکثر خانومای اینجا ک با مادرشوهر مشکل دارن باید یه ژانر اکشن هم در نظر بگیرن خاهر اخه وقت وقتش تاپیک میزنن دلم میخاد خفش کنم اره اره اش کنم سرشو ببرم

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

وقتی آنیش گرفت ویلا عروس خاله م از ترس نجات جون خودش و پسرش فقط تا تونسته بود فاصله گرفت باور کن ده ...

😑😑😑😑خدااااا 🤣🤣🤣🤣🤣 چه بدجنسسسس نگو ک خودتونم از همونا خوردین 

با صاحب ویلا چیکار کردین؟؟؟