2777
2789
عنوان

مامانهایی که دوقلودارن میشه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 43 پست
حمام هم خودم میبرم بله از اول خودم بردم فقط چند بار که مریض بودم همسرم برد

چه مامان زرنگی ! آفرین بهت ، من من جرات ندارم تنهایی ببرمشون حمام ، شوهرمم اجازه نمیده میگه مادر خودم یا مادر خودت ببره خیالم راحتتره ولی خیلی دوست دارم خودم ببرمشون

هو رب المستحیل و انت تبکی الممکن...اوخدای ناممکن هاست در حالی که بر ممکن گریه میکنی!❤
عزیزم من کاملا درکت میکنم منم همین بودم یه دخترم کولیک هم داشت دیگه بدتر قشنگ جون میدادم  از ...

پسر منم کولیکی بود یه دورانی داشتم! 

به جنون رسیده بودم  ، همسر من کمک میکنه ولی در کنار خودم و اینکه اصلا اینطور نیست بگه برو بخواب من پیش بچه ها هستم و این حرفا‌‌‌... بیشتر در حد اینه که بچه ها رو بخوابونه کمکم یا سرگرمشون کنه . دلم برای یه خواب بعد از ظهر لک زده😄

هو رب المستحیل و انت تبکی الممکن...اوخدای ناممکن هاست در حالی که بر ممکن گریه میکنی!❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه مامان زرنگی ! آفرین بهت ، من من جرات ندارم تنهایی ببرمشون حمام ، شوهرمم اجازه نمیده میگه مادر خود ...

نه بابا زرنگ نیستم فقط چون از اول تنها بودم مجبور شدم یاد بگیرم😂

کاری نداره عزیزم پنج دقیقه طول میکشه فقط یه بار خودت بدون اینکه به همسرت بگی ببر دفعه های بعد دیگه کاری نداره

یا یه بار که مادرتون می‌خواد ببره بگید بالاسر شما باشه خودتون ببرید یکی یکی ببرید

یکی دو‌ماه دیگه هوا گرم میشه نی نی هاتونم میشینن انشاالله وان کوچولو براشون بذارید خودتون ببرید راحت 🥰

پسر منم کولیکی بود یه دورانی داشتم!  به جنون رسیده بودم  ، همسر من کمک میکنه ولی در کنار ...

عزیزم 🥲

طفلکیا سر کولیک خیلی اذیت میشن

بدن من دیگه عادت کرده😂

یکی دوبار مادرشوهرم از شهرستان اومد گفت من هستم تو برو بخواب هر کاری کردم خوابم نبرد🤦‍♀️

شوهر منم اولاش اینجوری بود حتی از ترسش بغل هم نمیکرد تا میرفتم دستشویی بچه بیدار می‌شد میومد از پشت در صدام میکرد ولی بعد کم کم راه افتاد

ریز ریز مسئولیت بیشتری بدید به همسرتون اینجوری اگه شماهم پیششون نباشید یکی دو ساعت بخواید بخوابید دیگه راحتن

البته بنده های خدا کار بیرونشونم خیلی زیاده با این هزینه ها🥲

نه بابا زرنگ نیستم فقط چون از اول تنها بودم مجبور شدم یاد بگیرم😂 کاری نداره عزیزم پنج دقیقه طول می ...

آره انشالله برنامه ام هست بعد از عید که هدا گرم میشه هرجور شده خودم ببرم حمام ، اینجوری خیلی بهتره

عزیزم 🥲 طفلکیا سر کولیک خیلی اذیت میشن بدن من دیگه عادت کرده😂 یکی دوبار مادرشوهرم از شهرستان او ...

آره منم همسرم مثل خودم انقدر وارد نبود یواش یواش همینقدر مسئولیت رو هم قبول کرده! دلم براش کبابه بخاطر کم خوابی و اذیتی که شبا میشه تا بچه ها بخوابن بعد از اونطرف شش صبح میره سرکار.. انشالله خدا بهش توان بده

منم درهمین شرایطم.بعضی وقتا گریم میگیره.عاشقشونم.خدابهمون کمک کنه

مشکل من خستگیه و اینکه دست تنهام ، حتی یک روز رو هم استراحت ندارم . وگرنه حاضرم جونمم برای بچه هام بدم ، امیددارم به آینده انشالله اوضاع خستگی هامون بهتر میشه

مشکل من خستگیه و اینکه دست تنهام ، حتی یک روز رو هم استراحت ندارم . وگرنه حاضرم جونمم برای بچه هام ب ...

منم خانواده هانزدیکمونن ولی باور کن زیادشرایطم فرق نمیکنه چون این مادره که باید بچه هاشونگه داره.دخترمم مدام گریه میکنه که من پیشش بمونم.خداکمکمون کنه.من دوست دارم سریعتردوساله بشن😅فقط اینجوری خودمو گول میزنم بابا اونایی هم که یکی دارن همینقدرخستن.حالا مایه کم بیشتر.

مشکل من خستگیه و اینکه دست تنهام ، حتی یک روز رو هم استراحت ندارم . وگرنه حاضرم جونمم برای بچه هام ب ...

من اگه پنج دقیقه نبینمشون دلم براشون تنگ میشه

خدارو هزاررررر مرتبه شکر که پیشمونن.این سختی ها هم میگذره🥰

منم دوماهه که دوقلوهام دنیا اومدن. فعلا خونه مامانم هستم ولی تصمیم دارم 20 روز دیگه برگردم خونه خودمون از الان نگرانم. این دوماه دوساعت خواب نداشتم. شبانه روزی شاید یک ساعت. نگهداری از دوقلوها خیلیییی خیلیییییی سخته مخصوصا بچه هایی که نارس دنیا اومدن. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
منم دوماهه که دوقلوهام دنیا اومدن. فعلا خونه مامانم هستم ولی تصمیم دارم 20 روز دیگه برگردم خونه خودم ...

مبارکتون باشه.به سلامتی.دیگه همینه برای هممون سخته🙃شکر خداکه صحیح وسالم هستن.بالاخره این شب بیداریا تموم میشه✌️