2777
2789
عنوان

مامانهایی که دوقلودارن میشه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 43 پست
کمک داری؟ بدو تولدشون تا الان تنها نگهشچن داشتی؟

از دو ماهگی اومدم خونه ی خودم و از سه ماهگی به بعد کلا کمک تعطیل شد...

هو رب المستحیل و انت تبکی الممکن...اوخدای ناممکن هاست در حالی که بر ممکن گریه میکنی!❤

اگر توان مالیشو دارین پرستار بگیرین تا ساعت اومدن شوهرت باهات توخونه باشه کمکی

برای سلامتی امام زمانمون صلوات 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به هیچ کار شخصی نمیرسم ... یعنی آرایشگاه هم نمیتونم برم!  بازم بنظرم الان که بچه ها ۴ ساله ...

اره از این لحاظ خوب راحت تر شد ولی شیطنتاشون اینکه دوتایی همو میزنن برا یه وسیله لج میان من که دیگه داغون شدم با اینکه کلا یا مامانم پیشمه یا من اونجام

خواب شب که تعطیله .‌.. این بیدار میشه اون یکی بیدار میشه... در طول روز یک بند وصلم بهشون ، کمر درد ...

ببین من یه پسر بچه فوق شیطون داشتم و مطططلقا دس تنها بودم. حتی اندازه ۵ ثانیه کسی کمکم نبود. 

خستگی فوق العاده و حتی بعدش افسردگی.

ببین حتتتما کنار دستت یه نفر کمکی میخوای . هفته ای یکی دو روز بیاد بجای کار خونه یکم ب بچه ها برسه تو تو خونه استراحت کنی. و حتتما یه مشاور کودک ک بهت بگه با دعواهاشون چکار کنی

تو فامیل سابقه دوقلو زایی داشتین؟

عیب نداره خدا کمک می‌کنه ان شاءلله بخوشی و سلامتی میگذره سه سال بعد دیگه راحتتره کار بچه

برای سلامتی امام زمانمون صلوات 
ببین من یه پسر بچه فوق شیطون داشتم و مطططلقا دس تنها بودم. حتی اندازه ۵ ثانیه کسی کمکم نبود.  ...

از نظر جسمی و روحی دارم کم میارم... و اصلا دوست ندارم افسرده بشم ولی داره این اتفاق میوفته برام 

هو رب المستحیل و انت تبکی الممکن...اوخدای ناممکن هاست در حالی که بر ممکن گریه میکنی!❤
تو فامیل سابقه دوقلو زایی داشتین؟ عیب نداره خدا کمک می‌کنه ان شاءلله بخوشی و سلامتی میگذره سه سال ب ...

من ای وی اف کردم 

بنظرتون دوقلو بهتره یا فاصله سنی کم بین بچه ها مثلیکیدوسال؟

بستگی داره.. هر کدوم معایب و محاسن خودشو داره ولی درکل بنظرم دوقلو یا چند قلو خیلی فرسایش داره هم جسمی و هم روحی! 

بازم خداروشکر که هستن ولی من اصلا آدم پارسال نیستم

عزیزم منم همینم هفته به هفته بیرونو نمیبینیم عصرها میریم بالکن فقط😂 نی نی های من یازده ماهن تو اط ...

شماهم دست تنهایی یا کمک داری؟

نی نی هات از چند وقت نشستن و چهار دست و پا رفتن؟

شماهم دست تنهایی یا کمک داری؟ نی نی هات از چند وقت نشستن و چهار دست و پا رفتن؟

نه عزیزم فقط خدا رو دارم

از موقع زایمان تا ان ای سی یو و الان فقط خدا باهام بود و همسرم

از پنج ماهگی دورشون بالش چیدم از شش ماهگی خیلی کم توی روروئک گذاشتم تقریبا ۸ماهه بودن نشستن الان از مبل میگیرن وایمیستن چند قدمم با واکر میرن چهار دست و پا هم از همون حدودای هشت نه ماهگی تقریبا

نه عزیزم فقط خدا رو دارم از موقع زایمان تا ان ای سی یو و الان فقط خدا باهام بود و همسرم از پن ...

خیلی خسته میشم ، اصلا قابل توصیح دادن نیست! خواب شبام کلا مختله ، یک ساعت به یک ساعت برای شیر دادن بهشون بیدار میشم ، در طول روزم همش در حال نق زدن هستن!

فعلا هیچ کدوم نمینشینن ، و فقط غلت میزنن ، شما حمام خودت میبریشون؟

خیلی خسته میشم ، اصلا قابل توصیح دادن نیست! خواب شبام کلا مختله ، یک ساعت به یک ساعت برای شیر دادن ب ...

عزیزم من کاملا درکت میکنم

منم همین بودم یه دخترم کولیک هم داشت دیگه بدتر قشنگ جون میدادم 

از موقعی که شروع میکنن غلت زدن تا وقتی که سینه خیز برن زیاد طول نمیکشه دو سه هفته

من دمر میذاشتمشون اسباب بازی میذاشتم روبه روشون که تحریک بشن بیان جلو

اگر بتونی دو سه شب از همسرت کمک بگیری عالیه 

من ماهی یکبار روز جمعه که همسرم خونه بود ۱۶ ۱۷ ساعت عین جنازه میخوابیدم انرژیم برمیگشت واسه یه ماه🙂

ولی سینه خیز و چهار دست و پارو شروع کنن دیگه کاری باهات ندارن دو تایی بازی میکنن🥰