2777
2789

دلم خیلیییییی گرفته تف سربالاست نه میشه به کسی گفت نه میشه کاری کرد

مامانم با اینکه من تک دخترشم بین دوتا پسر اصلا رابطه گرمی باهام نداره منظورم برای خونش رفتن 

برای بیرون هرجا بگم پایست و یا مثلا دعوتش کنم خونم اما خونه خودش دوست نداره برم کلا برا مهمون همینجوریه ولی بازم ماهی یه بار مهمون داره اونم وقتی میدونه مهمون داره و به کمک من نیاز داره و حالا که میخواد غذا بزاره میگه شمام بیاین ولی تو هفته هر موقع میخوام برم خونش یا نیست خیلی بیرونیه با دوستاش یا کلا دوره قران و اینا با اینکه اصلا مذهبی نیست صرفا برای دورهمی میره این جاها بعد اگرم به فرز برم خونش ظهر میرم بعد میگه ساعت ۴ میخوام برم جاییی اصلا نشده تا حالا یه صبح تا شب پیشش برم نزدیکمه خونش 🤦‍♀️منم واقعا احساس تنهایی میکنم میگم خواهرشوهرام دم به دقیقه پیش مامانشونن یا یه روز نرن مادر شوهرم اونجاست ولی من…..😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینجوری عزیزم تنها نیستی مامانم فقط پسراشو دوست داره منو آبجیمامو برای کاراش میخاد اصلا رفتار خوبی نداره

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

به نظر من کسی که مهر مادری دیده باشه راحت تر می‌تونه به بقیه محبت کنه برای همین خواهر و برادرامم خیلی با هم رابطه عاطفی نداریم 

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

اتفاقا تو بزرگترین شانس رو اوردی که مادر مستقلی داری

مادر منم همین جوریه

منتهی ما چون خودمون شاغلیم،بیشتر حوشحالیم که اینطوری وقت میگذرونه و نمیمونه کنج خونه افسرده بشه.

بنظرم مادرت ایراد نداره،شما ایراذ داری،ببین حس تنهاییت از کجا داره میاذ اونو برطرفش کن...بعدشم مگه با مامانت رو دروایسی داری،یه روز بگو مامان میشه امروز بمونی بخاطر من...نیاز دارم پیشت باشم...

به نظر من کسی که مهر مادری دیده باشه راحت تر می‌تونه به بقیه محبت کنه برای همین خواهر و برادرامم خیل ...

بله من با حرف شما موافقم 

مادر بزرگم مادر مهربانی برای مامانم نبود و مامانم برای ما مادر مهربانی نبود

برای روز مادر که رفتیم با اینکه میوه داشت اصلا نیلورد جلو شوهرم اب و عرق شدم  کاش ابرو داری می ...

چرا خودتون نیاوردین؟

من میرم خونه مامانم اجازه نمیدم بخواد جلو شوهرم دولا و راست بشه...خودم همه کاری میکنم.

مامان منم اینجوری دوست نداره بریم وقتی میرم دوست داره زودتر پاشم برم از خونش وقتی نمی‌رم گله میکنه،اون هفته کلی سر پسرم غر زد بعد دوماه رفته بودم ولی سه شنبه نوبت دکتر داره باید ببرمش برای همه خواهرام اینجوریه

کاش مادر منم حالش خوب بود می‌رفت میگشت نه اینکه مریض باشه بخوای بری به کاراش برسی بچه ها هم اعصابتو داغووووون کنن اونجا و هی دعوا دعوا با وجود مریض....بخدا خستم کسی هست دعاش گیرا باشه دلم میخواد یروز خونه خودم باشم بچه هام خیلی اذیت میکنن اونجا