ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
هیچوقت نمیگن زنتم بیار مثلا من نه ماه خونشون نرفتم تا شب چله زنگ زدن گفتن شب بیاین شام اینجا ...
خب تا کی میخوای شوهرت تنها بره وتونری
میدونم سبک میشی وکممحلی میبینی ولی نمیشه تا آخر همینجوری پیش برین
ببخشید اونشوهرت باید بگه زنمم هست یا یه جوری برخورد کنه تا بی محلی و .... بهت نکنن
اینطوری خودتودورکنی ونری و نیای خواهرگلم هیچی درست نمیشه
خدایا ممنونم ازت ....همه اونایی ک دوس دارن مادر بشن و چشم انتظار نذار... چشم انتظاری خیلی سخته خیلی....خدایا به همه آرزومندات بچه اهل و صالح و سالم بده ... دوست من ناامید نباش
خب تا کی میخوای شوهرت تنها بره وتونری میدونم سبک میشی وکممحلی میبینی ولی نمیشه تا آخر همینجوری پ ...
آخه وقتی میرم توی جمعشون حتی یک کلمه با من حرف نمیزنن شوهرم میره و میاد من که نمیتونم بهش بگم خونه مادرت نرو اونا هم سال به سال یاد من نمیفتن اگه شوهرم بگه با زن من درست رفتار کنین میگن ماکه کاری به زنت نداریم خب بیاد وقتی ام میرم بی محلی میکنن