2777
2789

من پشت کنکور انسانی ام دوسال پیش نزدیک دوتومن کتاب خریدم نزدیک چقدر هم جزوه چاپ کردم 

الان ب کتاب هام دسترسی ندارم یه شهر دیگه ان مادرم درحال طلاقه نمیزارن برم بیارمشون چون ب دعوا چاقوی کشی پیش رفته 

بابزرگترهاهم حرف زدم فایده نداره میگن تاموقعه ی که طلاق بگیریم ک کل وسایل رو بیاریم

بخدا پول یه کتاب تست ندارم چیکار کنم  

مادرم ازدواج دومش بوده منم پیشش بودم حالا فکرش میکنم میخوام دیونه شم بخدا یه قرون هم ندا کتاب بگیرم چیکار کنم پی دی اف هم اذیت میشم کتابخونه هم میرم ولی کسی تمایل ب کتاب تست دادن نیست کتابای کتابخونه هم قدیمی تستاش 

بگو یا زینب بگو یا حسین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراحت شدم برات💔 با یکی از اعضای خانواده طرف مقابل که باهاش روابط خوبی داری حرف بزن شرایطتو توضیح ...

بدبختی اینجاس همه جا کتابام پر پخش هستن نصفش تو اتاق خواب نصفش تاحال بودن جزوه هام تو کمد میترسم بفرستن کامل نباشه اعصابم خط خطیه

بگو یا زینب بگو یا حسین
بدبختی اینجاس همه جا کتابام پر پخش هستن نصفش تو اتاق خواب نصفش تاحال بودن جزوه هام تو کمد میترسم بفر ...

اشکالی نداره عزیزم

به یکی تاکید کن که همه رو بفرستن بگو نیاز داری تو این وسط چه گناهی کردی.

کاملم نفرستادن اشکالی نداره از هیچی بهتره