2777
2789
من بعد ۹ سال بچه ام دنیا اومد،، الان ۴ ماهه است هنوز به قبل بارداری برنگشتم ، از لحاط جسمی، روحی

شما سخت گرفتی من زایمان کردم بعد چندروز رسیدم به وزن قبلم از لحاظ روحی هم بهتر شدم همسرت کمک دستته

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نترس بابا اولشه ۴ماهه ک شد میشه شبی ی بار بعدش فقط کیف و لذته😍😍😍

خدا کنه ، تازه از کولیک خلاص شدیم، ولی رفلاکس هست

زندگی خیلی کوتاه تر است از آنچه ما فکر میکنیم.
شبها هر دو ساعت بیدار میشم ، زیر چشم هام گود شده

همسرت کمکت نمیکنه شیر خودتو میخوره 

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩
شما سخت گرفتی من زایمان کردم بعد چندروز رسیدم به وزن قبلم از لحاظ روحی هم بهتر شدم همسرت کمک دستته

۲ ماه خونه مامانم بودم، شوهرمم کمک میکنه، دلم به شدت مسافرت میخواد، یه کم شکم پهلو دارم

زندگی خیلی کوتاه تر است از آنچه ما فکر میکنیم.
۲ ماه خونه مامانم بودم، شوهرمم کمک میکنه، دلم به شدت مسافرت میخواد، یه کم شکم پهلو دارم

گن بزن من قبل بارداری 55بودم تو بارداری 65زایماتم کردم بعد چند روز شدم 55 انشالله تابستون بچت بزرگتر میشه مسافرتم میری 

شبا بهش شیر خشک بده نوبتی با  همسرت بیدار بشین براش درست کنین  اینطوری میتونی استراحتم بکنی